Litoral Rab

Rab
Cont turist | Cont agentie | Cont hotel


Destinatie
Perioada
De la
Pana la
Pret
- EUR


Oferte litoral Rab

1. Litoral Croatia - Rab, ferienanlage san marino 3*
7 nopti de la 440 euro
sejur ferienanlage san marino 3*
Complexul este dotat cu: recepție, internet-cafe contra cost, parcare 1,5 Euro/zi/vehicul, în limita disponibilităților, restaurant, bar, umbrelele si sezlongurile se plătesc pe plajă. Camerele sunt dotate cu: pătuț la cerere, duș/toaletă, balcon/terasă, aer condiționat gratuit, telefon, TV. Complexul San Marino este format din cinici hoteluri amplasate unul lângă celălalt (Plaza, Veli Mel, Sahara, Lopar și Rab) și este situat in Insula Rab.
Oferta litoral de la:  Riela Travel
Vezi oferta
2. Litoral Croatia - Rab, hotel padova 4*
7 nopti de la 362 euro
sejur hotel padova 4*
Hotelul este situat in golful Prva, pe malul mării. Hotelul este dotat cu: recepție, lobby, cameră cu TV, internet wireless contra cost, lift, parcare gratuită, în limita disponibilităților, restaurant, cafenea, terasă, umbrele și sezlonguri gratuite la piscină, cameră de comnerință. Camerele sunt dotate cu: pătuț la cerere, cadă/toaletă, uscător de păr, balcon/terasa, aer conditionat gratuit, mini-bar, telefon, TV, seif gratuit.
Oferta litoral de la:  Calatorii Si Vacante
Vezi oferta
3. Litoral Croatia - Rab, international rab 3*
7 nopti de la 210 euro
sejur international rab 3*
Hotelul Rab este localizat în centrul oraşului vechi de pe insula Rab. Datorită climatului foarte blând de pe insulă, aleea de promenadă de-a lungul mării precum şi parcul mare care înconjoară hotelul Rab, sunt locuri excelente pentru persoanele în vârstă iarna, primăvara sau toamna. Vara, distracţiile de noapte din numeroasele cluburi, precum şi atmosfera mediteraneană plină de viaţă sunt atractive în mod special pentru cei tineri. Insula Rab în sine, precum şi oraşul Rab, sunt celebre pentru istoria lor bogată, găsind aici o multitudine de atracţii culturale care se pot vizita cu autocarul
Oferta litoral de la:  Z Tour
Vezi oferta