Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Bibione >

Sejur Hotel Apartamente Marina Grande

Sejur in Bibione la Hotel Apartamente Marina Grande

Hotel Apartamente Marina Grande Hotel Apartamente Marina Grande Hotel Apartamente Marina Grande Hotel Apartamente Marina Grande Hotel Apartamente Marina Grande Hotel Apartamente Marina Grande
APARTAMENTE MARINA GRANDE 3*
Complex pentru vacanţă pe malul mării pe 3 nivele,terase cu vedere la mare, 2 lifturi.parcare auto rezervată, grădină proprie.

TIPUL A-2: Mini apartament o camera pentru 2 persoane, compus din:camera de zi cu canapea extensibila, nişă de gătit, baie, terasa.

TIPUL A-3: Mini apartament o camera pentru 3 persoane compus din: încăpere destinată camerei de zi cu 2 canapele extensibile, nişă de gătit, baie, terasă.

TIPUL B-5: Apartament cu 2 camere pentru 3-5 persoane compus din: cameră de zi cu canapea extensibilă, o cameră cu 3 paturi, nişă de gătit,baie, terasă.

TIPUL B1-5: Apartament 2 camere cu mansardă pentru 3-5 persoane, compusa ca şi tipul B-5 dar dispus pe două nivele.

TIPUL C-6: Apartament 3 camere pentru 4-6 persoane, cu vedere spre sud compus din: camera de zi cu canapea extensibilă, nişă de gătit, o cameră cu pat matrimonial, o cameră cu 2 paturi simple, baie, terasă.

TIPUL C-7: Apartament 3 camere pentru 5-7 persoane compus din:cameră de zi cu canapea extensibilă, o cameră cu 2 paturi, o cameră cu 3 paturi, nişă de gătit, baie terasă.

TIPUL C1-7: Apartament 3 camere cu mansardă,pentru 4-7 persoane, dispus pe două nivele, compus din: cameră de zi cu canapea extensibilă şi una de o persoană, două camere cu 2 paturi fiecare, nişă de gătit, 2 băi, terasă.
TIPUL C2-7- Apartament cu 3 camere pentru 5-7 persoane, compus din: sufragerie cu canapea extensibilă pentru 2 persoane, 1 cameră cu 2 paturi, 1 cameră cu 3 paturi, loc de gătit, baie, terasă, aer condiţionat.