Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte > Oferte ski Romania 2019 > Oferte ski Bran 2019 >

Oferta skiPensiune Hanul Oierului

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Sejur in Bran la Pensiune Hanul Oierului - 3 nopti

Pensiune Hanul Oierului Pensiune Hanul Oierului Pensiune Hanul Oierului Pensiune Hanul Oierului Pensiune Hanul Oierului Pensiune Hanul Oierului Pensiune Hanul Oierului
Chiar daca Hanul Oierului este o pensiune agroturistica, va puteti bucura in plus si de facilitati moderne precum sauna, jacuzzi si sala de fitness.
In salonul de zi puteti savura bautura preferata, vedea un film bun, asculta muzica sau juca biliard si ping pong.
Aici puteti redescoperi placeri pe care le-ati uitat, precum drumetii, pescuit pe malul paraielor, plimbari cu sania, focuri de tabara.
Iar daca vreti sa practicati oricare dintre sporturile de mai jos, Bran este destinatia potrivita:
mountain bike
bunjee jumping la cheile Rasnoavei , 30km de Moeciu
motorcross la Predelut, Zarnesti 5km
plimbari cu ATV
plimbari cu sania trasa de cai / caruta cu cai
echitatie
In ceea ce priveste obiectivele turistice de referinta din apropiere, sunt de mentionat in primul rand, Schitul si Castelul Bran.
La jumatate de ora plimbare de Pensiunea Hanul Oierului, este asezat Schitul Bran, pe varful dealului care strajuieste satul Simon – arondat comunei Bran – intr-o zona de un pitoresc aparte, oferind o impresionanta panorama asupra celor patru importante forme de relief care il inconjoara: Masivul Piatra Craiului, Masivul Bucegi, Masivul Postavaru si Magura Codlei. Printr-o alta fericita potrivire, locul pe care a fost ctitorit schitul este imbibat de sangele si osemintele ostasilor romani cazuti in luptele de rezistenta purtate de-a lungul culoarului Rucar-Bran in Primul Razboi Mondial. De altfel, intru cinstirea jertfei lor a fost inaltata si o troita comemorativa in imediata vecinatate a bisericii. Considerat “o oaza duhovniceasca intre munti”, Schitul Bran reprezinta cu mandrete tinerele asezaminte monahale ale Arhiepiscopiei Sibiului.
Castelul Bran, este situat intr-un punct cheie, intre Muntii Bucegi – Muntii Piatra Craiului, la 30 km de orasul Brasov, fiind unul dintre cele mai importante monumente istorice, atat datorita frumusetii si salbaticiei peisajului si al zonei, cat si datorita legendei Contelui Dracula, legenda ce s-a pastrat vie dupa scurgerea atator veacuri, Contele Vampir asigurandu-si in acest fel nemurirea. Castelul Bran este construit pe o stanca, intr-un punct cheie din punct de vedere strategic. El adaposteste in acest moment muzeul Bran, muzeu ce se intinde pe cele 4 etaje ale castelului. La muzeu sunt expuse colectii de ceramica, mobilier, arme si armuri, iar in curtea castelului se afla un mic muzeu al satului, cu case traditionale din regiunea culoarului Rucar-Bran.
In ceea ce priveste practicarea sporturilor de iarna, partiile din zona sunt dotate corespunzator si va ofera posibilitatea de a practica schiul in sezonul de iarna. Partia de ski Bran-Zanoaga, de exemplu, prezinta o dificultate medie si are o lungime de 1000 de metri. Partiile din Poiana Brasov se afla la aproximativ 15 km fata de pensiunea Hanul Oierului.
Alte partii din zona sunt: Predeal, Busteni, Cheile Gradistei.


Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Mic dejun inclus

Oferta valabila pana la date de: 05.04.2018
Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
06.Apr.2018 - 09.Apr.2018 - 550 RON - -
Transport : Fara transport

Paste traditional la Hanul Oierului!

Pensiune Hanul Oierului

Servicii incluse
Tariful include 3 nopti cazare in camera dubla,
Mic dejun
Dejun de Paste
Bauturi la masa de paste (vin alb /rosu, tuica/visinata, suc )


Servicii neincluse
Transport
Alte servicii


Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 19.02.2018
Oferta din categoria: