Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Insula Creta >

Sejur Hotel THALASSA BEACH RESORT

Sejur in Insula Creta la Hotel THALASSA BEACH RESORT

Hotel THALASSA BEACH RESORT Hotel THALASSA BEACH RESORT Hotel THALASSA BEACH RESORT Hotel THALASSA BEACH RESORT Hotel THALASSA BEACH RESORT
Hotelul THALASSA BEACH RESORT 4* este situat pe plaja din Agia Marina unde veti gasi plaja lata de nisisp fin, la 9 km de Chania. Thalassa Beach Resort este destinat exclusiv adulţilor și oferă un centru spa şi o piscină cu vedere la mare.Hotelul dispune de 55 de camere duble standard cu o suprafata de 17 mp, 23 junior suites cu o suprafata de 27 mp si 3 superior suites cu o suprfata de 35mp.
vedere la mare.

LOCALIZARE
Situat pe plaja din Agia Marina, la 9 km de Chania, Thalassa Beach Resort ofera o piscina cu vedere spre mare. La doar 1 km de la drumul national, Thalassa Beach Resort se afla la 25 km de aeroportul Chania si la 15 km de portul Souda.

FACILITATI HOTEL

Hotelul dispune de: piscina, loc de joaca pentru copii, restaurant, bar, receptie 24 de ore, gradina, camere/facilitati pentru persoane cu handicap, Lift.

FACILITATI CAMERE
Camerele elegante sunt dotate cu parchet si control al climei. Facilitatile media din camera includ un TV prin satelit. Baile sunt dotate cu o cada, produse de îngrijire a corpului, uscator de par şi oglinda.