Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte > Oferte ski India 2018 > Oferte ski Delhi 2018 >

Oferta skiHotel Nespecificat

Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Sejur in Delhi la Hotel Nespecificat - 6 nopti

Hotel Nespecificat Hotel Nespecificat Hotel Nespecificat Hotel Nespecificat Hotel Nespecificat Hotel Nespecificat
Hotel de 4 stele din Delhi, nenominalizat, numele hotelului se va afla in ziua plecarii de la ghid, in functie de disponibilitatile la momentul rezervarii de grup. Daca se intruneste grupul minim mai devreme, hotelul poate fi nominalizat in momentul confirmarii cererii de rezervare. Cazarea este cu mic dejun


Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Demipensiune inclusa si transport Avion cu plecare din Bucuresti (taxa de aeroport inclusa)

Oferta valabila pana la date de: 14.04.2017
Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
14.Apr.2017 - 21.Apr.2017 - 1150 EURO - -

Paste Triunghiul de Aur India 8 zile

Servicii incluse
Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti – Delhi – Bucuresti cu Lufthansa;
Taxele de aeroport pentru zboruri;
6 nopti cazare
Mesele mentionate in program: 7 Mic dejun, 6 Cina;
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
Serviciu telefonic de urgente 24/7


Servicii neincluse
Early check-in, late check-out suplimentar
Taxa si formalitati de obtinere a vizei din India: 60 euro


Descriere / Alte informatii
Itinerar
Ziua 01 14.04.2017 SOSIRE IN DELHI, India
Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international. Dupa sosirea pe aeroportul din Delhi vei fi transferat la hotel.
Ziua 02 15.04.2017 DELHI
Vei face un tur al vechiului oras Delhi in care vei admira cele mai interesante atractii, Vei admira Jama Masjid, cea mai mare moschee din India. Moscheea a fost construita tot in perioada lui Shah Jahan, cand au fost ridicate si Taj Mahal si Fortul Rosu. Vei pleca intr-o plimbare cu ricsa prin piata Chandi Chok, unde vei avea ocazia sa interactionezi cu localnicii. Vei vizita Raj Ghat – monumentul dedicat lui Mahatma Gandhi; o ceremonie comemorativa are loc in fiecare zi de vineri. Vei vizita Muzeul National Mahatma Ghandi, construit pe locul in care a fost ucis Mahatma Ghandi. Aici vei vedea diferite documente originale, fotografii, carti si materiale audio-vizuale ce fac referire la Mahatma Ghandi si la lupta pentru independenta din India. Vei vizita Templul Akshardham. Respectand stiluri arhitecturale traditionale, intregul complex Swaminarayan Akshardham a fost construit in doar cinci ani, datorita eforturilor a 11.000 de artizani si voluntari, fiind inaugurat in anul 2005. Vei vizita Marele Templu Lotus care este considerat un model al arhitecturii moderne, o emblema a Indiei moderne.
Regim mese – Mic dejun, Cina
Paste Triunghiul de Aur India 8 zile
Ziua 03 16.04.2017 DELHI
Vei face un tur de oras al capitalei Indiei, pentru a vizita unele dintre cele mai interesante atractii turistice. Vei vizita Qutub Minar (minaretul Qutub), cel mai inalt minaret din caramida. Qutub Minar avand inaltimea de 72,5 m inaltime este inclus in Lista Patrimoniului Universal UNESCO. Vei vizita Humayun‘s Tomb (mormantul Humayun), care a fost construit la cererea sotiei imparatului Humayun in anul 1562 si proiectat de Mirak Ghiyath, un arhitect persan. In anul 1993, mormantul a fost inclus in Patrimoniul universal UNESCO. Vei vizita parcul Lodhi, situat in centrul orasului si al carui nume provine de la Dinastia Lodi, ultima dinastie din perioada sultanatului. In centru se afla Marele Dom, prin care se ajunge la Moscheea cu trei cupole, ambele construite in perioada lui Sikander Lodi, in 1494. Vei vizita Bangla Sahib Gurudwara, casa de cult Sikh, ce este recunoscuta in Delhi dupa cupola aurita.
Regim mese – Mic dejun, Cina
Ziua 04 17.04.2017 DELHI – JAIPUR
Transfer din Delhi spre Jaipur. Optional seara poti viziona un film la cinematograful Raj Mandir din Jaipur, unul dintre cele mai de traditie cinematografe din tara, deschis in anul 1976.
Regim mese – Mic dejun, Cina
Paste Triunghiul de Aur India 8 zile
Ziua 05 18.04.2017 JAIPUR
Astazi vei fi transferat la Fortul Amber unde vei putea urca spre fort pe spatele elefantilor. La interior vei descoperi spatii decorate cu sculpturi din fildes, oglinzi si sticla, completate cu fresce deosebite.
Nota: plimbarea pe elefanti la Fortul Amber nu poate fi rezervata in avans, datorita numarului limitat de elefanti. Din acest motiv, se va pleca dimineata foarte devreme de la hotel, pentru a ajunge in timp util la fort. Vei face un tur panoramic de oras in Jaipur. Vei vizita Muzeul Palatului, aflat in interiorul zidurilor orasului, care gazduieste un amestec impresionant de arta traditionala Rajasthani si Mogul. Vei vizita apoi uimitorul Jantar Mantar, unul dintre cele cinci observatoare din India, construit de Sawai Jai Singhin 1726 chiar vis-a-vis de palat.
Regim mese – Mic dejun, Cina
Ziua 06 19.04.2017 JAIPUR – FATEHPUR SIKRI – AGRA
Astazi vei pleca spre Agra, pe traseu vei face o oprire la Fatehpur Sikri fost oras imperial al Dinastiei Mogulilor, construit de catre Imparatul Mogul Akbar. Vei vizita Monumentul Idmat Ud Daulah, construit in stilul arhitectural specific perioadei mogule si care a servit drept sursa de inspiratie pentru Taj Mahal. Vei vizita impresionantul Taj Mahal – simbol al dragostei netarmurite.
Regim mese – Mic dejun, Cina
Paste Triunghiul de Aur India 8 zile
Ziua 07 20.04.2017 AGRA – DELHI
Vei vizita Fortul Agra, impresionanta rezidenta regala inclusa in Patrimoniul Universal UNESCO. Transfer din Agra la New Delhi.
Regim mese – Mic dejun, Cina
Ziua 08 21.04.2017 PLECARE DIN DELHI
Transfer de la hotel la aeroportul international din Delhi.
Regim mese – Mic dejun

Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 16.12.2016
Oferta din categoria: