Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Fagaras >

Sejur Hotel INEXDOR

Sejur in Fagaras la Hotel INEXDOR

Hotel INEXDOR Hotel INEXDOR Hotel INEXDOR Hotel INEXDOR Hotel INEXDOR Hotel INEXDOR Hotel INEXDOR Hotel INEXDOR Hotel INEXDOR Hotel INEXDOR
COMPLEXUL TURISTIC INEXDOR SE AFLA IN SATUL SERCAITA JUDETUL BRASOV .EL PUNE LA DISPOZITIE 7 PENSIUNI 3*

Situate intr-un cadru natural de poveste , înconjurat de munti si paduri de brad, într-o zona lipsita de poluare. Complexul turistic inexdor SE AFLA IN Judetul Brasov Comuna Sinca Veche Sat Sercaita, la o distanta d 7 km de DN1 ......,acest complex pune la dispozitia clientilor sai 32 de camere spatioase, mobilate elegant si atent pregatite si ofera posibilitatea de a descoperi un loc care vrajeste de la prima intalnire. Inexdor va ofera, alaturi de cazarea la un standard ridicat de confort, o bucatarie pregatita sa satisfaca cele mai diverse gusturi, precum si numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber.


Intr-un peisaj idilic, in care se impletesc armonios, cu o finalitate moderna, natura, lemnul si piatra, complexul turistic inexdor va sta la dispozitie cu o bogata oferta de servicii:
Va asteptam sa inspirati aerul proaspat de padure, sa savurati o 'Cina taraneasca', sa degustati 'Vinul casei' si sa continuati ... povestea, inconjurati de familie si prieteni...

Coliba blach dom are Ambianta si ospitalitate traditionala romaneasca - capacitate 170 locuri . Lasati-va vrajiti de miresmele bucatariei romanesti traditionale si savurati specialitatile casei: 'platou taranesc coliba blach dom,branza afumumata la gratar cu gem,rulada de porc la tava '.. Relaxati-va si rasfatati-va impreuna cu familia si prietenii.