Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Sejur in Paris la Belta - 3 nopti

 Belta  Belta  Belta  Belta  Belta  Belta  Belta  Belta
Localizare: Hotelul Belta din Paris este un hotel de 3*, renovat in totalitate, aflat la mica distanta de Gare de l'Est si Place de la Bastille. Place de la Republique, Museul Georges Pompidou, si Muzeul Picasso se afla la circa 2 km, iar Galeriile Lafayette si Catedrala Notre Dame la circa 3 km. În jurul hotelului Belta există o mulțime de restaurante și cafenele unde puteți savura mâncăruri pariziene excelente.

Facilitati: Acest hotel are Wi-Fi în zonele publice, restaurant și o recepție deschisă 24 de ore pe zi. WiFi-ul în zonele publice este gratuit. Alte facilități includ un seif la recepție.

Dotari camere: Confortul rafinat al celor 62 de camere asigura relaxare intr-un cadru perfect. Toate camerele sunt izolate fonic si dotate cu baie sau dus, toaleta, televizor (satelit), uscator de par, ceas cu alarmă, telefon international.


Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Mic dejun inclus si transport Avion cu plecare din Bucuresti (taxa de aeroport inclusa)

Oferta valabila pana la date de: 24.05.2018
Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
25.May.2018 - 28.May.2018 - 401 EURO - -

Rusalii 2018 - Paris - Belta Hotel 3*

Servicii incluse
- transport cu avionul Bucureşti – Paris – Bucureşti, compania Tarom;
- 3 nopţi cazare în cameră dublă, cu mic dejun la hotel;
- taxele de aeroport.


Servicii neincluse
- intrările la obiectivele turistice
- asigurarea medicală şi asigurarea storno - opţional
- taxa de oraş.


Descriere / Alte informatii
Ziua 1 (25 mai): BUCUREŞTI – Paris
Plecare de pe aeroportul Henri Coandă (Otopeni) – terminalul plecări. Îmbarcare pe cursa Tarom RO 381, cu destinaţia Paris. Decolare la ora 09:15 şi sosire la Paris la ora 11:35. Cazare la hotel.
Ziua 2 (26 mai): Paris - Mic dejun. Opţional, vizitarea următoarelor obiective: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf.
Ziua 3 (27 mai): Paris - Mic dejun. După micul dejun, plimbare pe boemele străduţe ale Cartierului Latin, prilej de admirare a Panteonului, Sorbonei şi bisericii St. Germain du Pres. După-amiază, plimbare pe Ile de la Cite pentru admirarea catedralei Notre Dame, a Conciergeriei si a Saint Chapelle (intrări opţionale).
Ziua 4 (28 mai): Paris - Mic dejun. Plecare la Bucureşti, cursa Tarom, RO 384, orele 16.20. Sosire în Bucureşti la ora 20:10.

Tarifele pot varia in functie de disponibilitate si perioada de calatorie (in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii).

Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 26.04.2018
Oferta din categoria: