Cont turist | Cont agentie | Cont hotel
Destinatie
Perioada
De la
Pana la
Pret
- EUR


Vacante, sejururi tabere-scolare

 8 Oferte gasite .

1. Tabara Scolara Sibiu - Sejur nenominalizat 3*

5 zile de la 189 euro
sejur nenominalizat 3*
Hotel nenominalizat din Sibiu, Romania categoria 3*. Numele hotelului se va afla in ziua plecarii de la ghid, in functie de disponibilitatile la momentul rezervarii de grup. Daca se intruneste grupul minim mai devreme, hotelul poate fi nominalizat in momentul confirmarii cererii de rezervare.
Oferta de la:  Sunny Travel
Vezi oferta

2. Tabara Scolara Baile Herculane - Sejur casa ecologica 3*

2 zile de la 37 euro
sejur casa ecologica 3*
Avem deosebita placere de a va prezenta Pensiunea Casa Ecologica***. Este situata la 2 km de Băile Herculane, pe ruta E70 București-Timișoara. Amplasata intr-un mirific cadru natural, Pensiunea Casa Ecologica*** va ofera : - cazare in cabanute din lemn ( dotate cu baie proprie, televizor(lcd), frigider) - cazare in vila - restaurant - piscina exterioara - piscina interioara incalzita - sauna - jacuzzi - sala fitness - mini baza de tratament - masa tennis - teren sport( tennis, mini fotbal) - barbeque, foisoare din lemn pentru barbeque Pensiunea Casa Ecologica se adreseaz
Oferta de la:  Sunny Travel
Vezi oferta

3. Tabara Scolara Pamporovo - Sejur Hotel Malina Villas 3*

3 zile de la 47 euro
sejur Hotel Malina Villas 3*
Localizare: Cabanele Malina sunt situate intr-o padure de pin, nu departe de centrul statiunii Pamporovo si la cateva minute de mers pe jos pana la instalatiile de ski. Frumoasele Cabane Malina din Pamporovo sunt costruite in stil polonez, din lemn, fiind clasificate cu 3 stele. Satul de vacanta ...
Oferta de la:  Ecovoyage Tour
Vezi oferta

4. Tabara Scolara Maramures - Sejur nenominalizat 3*

5 zile de la 158 euro
sejur nenominalizat 3*
Dispune de 53 de camere: 7 camere dotate cu un pat, 24 cu două paturi, 14 cu pat matrimonial şi 8 apartamente. Toate camerele sunt dotate cu: mobilier elegant, minibar, televizor color, televiziune prin satelit, telefon, uscător de păr, cabina duş. Ambianţa placută, stilul modern, elegant, împletite cu mediul natural unic, garantează vacanţe de neuitat.
Oferta de la:  Sunny Travel
Vezi oferta

5. Tabara Scolara Arieseni - Sejur nenominalizat 3*

5 zile de la 167 euro
sejur nenominalizat 3*
Arieseni este o zona turistica plasata la o altitudine de 950 metri, situata la granita dintre judetele Alba si Bihor, in Muntii Apuseni. Este amplasata intr-o zona deosebita, aproape de culmea formata de cele doua Varfuri Curcubata, Curcubata Mare si Curcubata Mica, primul dintre ele fiind altitudinea maxima in Muntii Apuseni (1848 metri) si in imediata apropiere a Platoului Carstic Padis, o destinatie turistica de sezon pentru mii de turisti.
Oferta de la:  Sunny Travel
Vezi oferta

6. Tabara Scolara Arges - Sejur cabana voina 1*

5 zile de la 145 euro
sejur cabana voina 1*
Amplasare: situata la 25 km de Câmpulung Muscel cu trecere prin comuna turistica Leresti, dispune de 140 de locuri de cazare in camere cu 2, 4, 6 paturi. Facilitaţi: restaurant; terasa acoperita; bar de zi; tenis de masa. Obiective turistice in zona: Casa Memoriala George Toparceanu, Mausoleul Eroilor de la Mateias, Manastirea Namaiesti, CAstrul roman Jidava, Muzeul de Etnografie si Folclor.
Oferta de la:  Sunny Travel
Vezi oferta

7. Tabara Scolara Costinesti - Sejur Nenominalizat 3*

5 zile de la 167 euro
sejur Nenominalizat 3*
STATIUNEA COSTINESTI este amenajata in prelungirea satului cu acelasi nume, la aproximativ 30 de kilometri de municipiul Constanta, intre localitatea Tuzla (nord) si Statiunea Olimp (sud). Cunoscuta ca fiind statiunea tineretului, Costinesti isi primeste oaspetii intr-o atmosfera vesela si foarte animata. Plaja statiunii este vegheata de cele doua simboluri ale Costinestiului – Obeliscul si epava navei Evanghelia, esuata in anul 1960. Statiunea s-a extins foarte mult in ultimii ani, largindu-si considerabil capacitatea de cazare.
Oferta de la:  Sunny Travel
Vezi oferta

8. Tabara Scolara Delta Dunarii - Sejur nenominalizat 3*

5 zile de la 178 euro
sejur nenominalizat 3*
Hotelul de 3* se bucura de una dintre cele mai spectaculoase locatii din Delta Dunarii, fiind situat la intersectia bratului Sf. Gheorghe cu canalul Uzlina, in localitatea Uzlina, comuna Murighiol. Transferul catre hotel se face din Murighiol, numai pe apa, cu barca rapida si dureaza aproximativ 15 minute. Hotelul se intinde pe o suprafata de 10 000 mp si are acces direct atat la bratul Sf. Gheorghe cat si la canalul Uzlina. Hotelul pune la dispozitia turistilor mai multe pontoane ideale atat pentru partide de pescuit de neuitat cat si pentru a admira frumusetile naturii. Tot pentru relaxare
Oferta de la:  Sunny Travel
Vezi oferta