Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Techirghiol >

Sejur Hotel Sfanta Maria

Pentru detalii sau rezervari directe:

Agentia de turism Sunny Travel

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
aplicatia cazare romania

Sejur in Techirghiol la Hotel Sfanta Maria - 12 nopti

Hotel Sfanta Maria Hotel Sfanta Maria Hotel Sfanta Maria Hotel Sfanta Maria Hotel Sfanta Maria
Manastirea Sfanta Maria Techirghiol - Hotel in cadrul manastirii. Capacitate: 170 locuri. Dotari: TV, Frigider. In incinta se afla si restaurant-pensiune plus o baza de tratament pentru afectiuni reumatismale.

Data fiind necesitatea organizarii acivitatii principalelor centre sociale, pastorale, culturale si misionare ale Patriarhiei Romane, incepand cu 1 februarie 2008, din initiativa si cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, fosta Casa de odihna a clerului de la Techirghiol a devenit Centrul Social Pastoral "Sf.Maria" Techirghiol. Acesta este organizat ca subunitate a Patriarhiei Romane, avand statut de stavropighie patriarhala.

Baza de tratament "Sf.Pantelimon" din cadrul Centrului Social-Pastoral "Sf.Maria", a fost deschisa in anul 2000, fiind dotata si modernizata intre anii 2007 - 2009 cu aparatura medicala de ultima generatie si deservita de personal medical calificat. Principalele elemente folosite in tratarea pacientilor sunt apa sarata si namolul terapeutic extrase din lacul Techirghiol.

Se realizeaza tratament profilactic, curativ si recuperator, precum si educatie medicala in urmatoarele specialitati: reumatologie, neurologie, tulburari circulatorii (varice) si afectiuni ale aparatului respirator. In functie de recomandarea medicului specialist se pot administra urmatoarele proceduri: electroterapie, magnetoterapie, kinetoterapie, bai sarate si de namol, bai galvanice, bai de plante si masaj.

Ca importanta, pentru orasul Techirghiol, statiune balneoclimaterica, Centrul Social-Pastoral "Sf.Maria" , reprezinta unul dintre obiectivele principale de atractie: din punct de vedere turistic prin arhitectura, din punct de vedere medical prin tratament iar din punct de vedere spiritual prin slujbele si rugaciunile oficiate, avandu-l ca duhovnic pe Pr.Arhim.Arsenie Papacioc.


Pret pe sejur de persoana in tip camera cu Pensiune completa inclusa

Oferta valabila pana la date de: 28.09.2014
Pret/sejur/persoana/tip camera
Perioada Single Double Triple +RON  
22.Aug.2014 - 03.Sep.2014 - 1740 RON - -
04.Sep.2014 - 28.Sep.2014 - 1480 RON - -
Transport : Transport la cerere

OFERTA TRATAMENT TECHIRGHIOL

Servicii incluse
- cazare 12 nopti in camera dubla cu pensiune completa;
- tratament;


Servicii neincluse
- transportul;


Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 26.06.2014
Oferta din categoria: