Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Inapoi la cautare oferte Home > Sejururi > Sejur Tenerife >

Sejur Hotel Apartments Teneguia

Sejur in Tenerife la Hotel Apartments Teneguia

Hotel Apartments Teneguia Hotel Apartments Teneguia Hotel Apartments Teneguia Hotel Apartments Teneguia Hotel Apartments Teneguia Hotel Apartments Teneguia Hotel Apartments Teneguia
Ideal situate la câţiva metri de plajă şi de centrul localităţii Puerto de la Cruz, aceste apartamente vă oferă balcoane private şi piscină în aer liber. În timpul serii, vă puteţi delecta cu muzică live şi cocktailuri.

Relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de o vacanţă pe insula Tenerife în ritmul dorit. Dimineaţa, după ce vă treziţi, ieşiţi pe balcon pentru a respira aer curat, de mare.

Balcoanele vă oferă privelişti spre muntele Teide sau Oceanul Atlantic. Pregătiţi-vă mesele în chicinetele bine utilate şi apoi savuraţi-le în zona de lounge/sufragerie, decorată în culori vesele. Interioarele includ elemente tradiţionale care vă vor da senzaţia de acasă. La ţesăturile cu imprimeuri florale, se adaugă mobilierul din lemn pictat, totul fiind inundat de lumina oferită de ferestrele largi.

Petreceţi-vă vacanţa profitând de soare şi băi răcoritoare la piscina din Teneguia. Completaţi-vă regimul de relaxare cu o sesiune de saună, după ce v-aţi antrenat în centrul de fitness (cu plată). Seara, vizitaţi barul pentru un cocktail delicios, însoţit de muzică live.