Cont turist Cont agentie Cont hotel |
Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Cauta locatie ski:

Ski la Predeal, RomaniaStatiunea Predeal este una dintre cele mai apreciate statiuni din Romania oferind iubitorilor sporturilor de iarna un peisaj de vis. Statiunea este situata in partea superioara a Vaii Prahovei, fiind inconjurata de Muntii Bucegi, Muntii Postavaru si Muntii Piatra Mare.
Climatul subalpin cu temperatura medie in luna ianuarie de -5°C si o medie a stratului de zapada de 50 cm face sezonul de ski sa dureze din decembrie pana in martie.
Furtunile de zapada sunt o raritate in aceste locuri dar stratul de zapada poate atinge cativa metri si poate dura mai mult de 100 zile ceea ce este ideal pentru sporturile de iarna.
Turistii se pot bucura de zapada pe cele 12 partii de ski din Predeal; din acestea partia Clabucet Sosire de nivel usor este dotata cu nocturna si zapada artificiala, pe partia Clabucet Varianta de nivel usor zapada este suplimentata de tunuri ca si pe partia Subteleferic de grad dificil. Majoritatea sut dotate cu instalatii de transport pe cablu.
Conditiile particulare (bioclimatul, aerul curat, concentratia mare de ozon) impreuna cu facilitatile care se gasesc aici plaseaza orasul Predeal printre cele mai importante statiuni din Romania.

Oferte de sejur ski Predeal

Oferte de cazare in Predeal