Infoturism.ro - rezerva vacanta online

391 euro - Revelion de vis in centrul statiunii Sinaia, 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3*, cina Revelion, brunch


Yahoo! Messenger Twitter Email

Perioada de calatorie:
29 decembrie - 02 ianuarie

Statiunea Sinaia este foarte potrivita pentru petrecerea Revelionului si are recomandari foarte bune. Este curata, atmosfera de vacanta domneste pretutindeni, turistii au ce sa viziteze, exista posibilitati de distractie pentru toate gusturile, iar peisajul si aerul curat de munte completeaza tabloul de vacanta.

Oferta: 391 euro/persoana/sejur.Tariful include:

  • 4 nopti cazare
  • mic dejun
  • cina Revelion
  • brunch 01.01.2019
  • internet

HOTEL BUCEGI 3*
Hotelul Bucegi este situat in centrul orasului Sinaia, foarte aproape de punctele principale de atractie ale orasului: Parcul Dimitrie Ghica, Cazinoul, Manastirea Sinaia, Teleferic, dar si de zonele de distractie. Hotelul este dispus pe 3 nivele, in 2 corpuri cu intrari separate. Detine o sala de conferinte cu o capacitate maxima de 30 de locuri (in aranjament teatru), un celebru restaurant cu 150 de locuri si o terasa generoasa. Camerele sunt decorate cochet, dotate corespunzator standardelor de 3 stele, unele spatii de cazare avand si balcon. Apartamentele sunt spatioase cu bucatarii complet utilate, ideale pntru familii cu copii. In cadrul hotelului BUCEGI, va punem la dispozitie si un restaurant, cu specialitati romanesti, vanatoresti, pescaresti sau din bucataria internationala, preparate de catre bucatarul sef, ce va vor desfata simturile si va vor deschide apetitul pentru o bautura de casa sau de colectie.

Sinaia, statiunea minunata de pe Valea Prahovei, ofera cate ceva pentru fiecare. Partii de ski cu grade diferite de dificultate; zone de sanius si locuri de joaca pentru copii, trasee pentru drumetii si plimbari in aer liber. Posibilitatile de distractie si relaxare sunt multiple, baruri, restaurante, cluburi si cafenele. Obiective cum ar fi Castelul Peles, Pelisor, Manastirea Sinaia, Complexul Furnica, sunt locuri foarte frumoase incarcate de istorie si poveste. De la Cota 1400, si daca este o zi insorita chiar si de la Cota 2000, se poate admira toata Valea Prahovei.


Pentru detalii si rezervari contactati agentia:

» Andrei Luxury Travel
Telefon: 0734414671
Adresa: str. Vasile Parvan 2-4, bloc 1, sc. A, parter, ap. 2, sector 1

Spune-ne parerea ta despre oferta
5 4 3 2 1Nota:
- Preturile ofertelor sunt finale, includ toate comisioanele si taxele, inclusiv taxele de aeroport.
- Aceste oferte nu sunt sponsorizate de partenerii nostri din turism.
- Continutul celor 7 recomandari poate fi preluat in masura in care se va specifica sursa infoturism.ro, cu link catre homepage-ul sectiunii. Orice altfel de preluare de continut va fi sanctionata conform Legii nr.8/1996 privind drepturile de autor.