Infoturism.ro - rezerva vacanta online

865 euro - 1 Decembrie in Thailanda, 7 nopti cazare la hotel 3*, transport cu avionul, transfer, taxe de aeroport, asistenta turistica


Yahoo! Messenger Twitter Email

Perioada de calatorie:
29 noiembrie - 06 decembrie

Thailanda - “Tara Surasului” te surprinde cu frumusetea incredibila a peisajelor, cu ospitalitatea iesita din comun a oamenilor, amestecul de sunete, imagini si parfumuri al fascinantului mozaic cultural de aici. Pentru toti cei ce iubesc provocarile unor culturi total diferite, care doresc sa incerce gusturi si arome noi, care iubesc natura si aventura in locuri pline de soare, Thailanda este o alegere potrivita.

Oferta: 865 euro/persoana/sejur.Tariful include:

  • 7 nopti cazare
  • transport avion din Bucuresti
  • transfer
  • asistenta in lb. Engleza
  • taxe de aeroport

HOTEL MARINA EXPRESS FISHERMAN AONANG 3*
Marina Express-Fisherman Aonang se află pe plaja Ao Nang, în provincia Krabi, la 11 km de muntele Creasta Dragonului. Această proprietate cu piscină în aer liber se află aproape de Moscheea Aonang, de restaurantul McDonalds din Aonang şi de Ao Phai Plong. Biroul de turism ajută oaspeţii să-şi planifice excursiile. Hotelul serveşte un mic dejun continental sau tip bufet. Oaspeții pot lua masa la restaurantul proprietății, care oferă o varietate de preparate internaționale. Hotelul detine un centru de fitness. Personalul de la recepție vorbește engleză și thailandeză. Camerele hotelului au balcon. Toate camerele de la Marina Express-Fisherman Aonang au aer condiţionat, TV şi baie privată cu articole de toaletă gratuite, iar unele unități au terasă. Camerele au birou.

Thailanda este una dintre cele mai cautate destinatii exotice, fiind caracterizata printr-un cadru plin de plante exotice si numeroase temple impunatoare. Vizitele la plajele si insulele thailandeze reprezinta prilejul perfect pentru relaxare si o posibilitate de a descoperi viata marina exotica. Plimbarile cu elefantul sau pozele cu animalele exotice sunt momente unice, de care chiar si adultii se bucura ca niste copii. Krabi reprezinta un paradis pentru navigatori datorita apelor putin adanci si a insulitelor si golfurilor ce formeaza peisaje superbe. Petreceti o vacanta de vis in Thailanda!


Pentru detalii si rezervari contactati agentia:

» Riela Travel
Telefon: 0757530234
Adresa: STR. BUCURESTI NR. 70 A, CLUJ

Spune-ne parerea ta despre oferta
5 4 3 2 1Nota:
- Preturile ofertelor sunt finale, includ toate comisioanele si taxele, inclusiv taxele de aeroport.
- Aceste oferte nu sunt sponsorizate de partenerii nostri din turism.
- Continutul celor 7 recomandari poate fi preluat in masura in care se va specifica sursa infoturism.ro, cu link catre homepage-ul sectiunii. Orice altfel de preluare de continut va fi sanctionata conform Legii nr.8/1996 privind drepturile de autor.