Infoturism.ro - rezerva vacanta online

300 euro - 7 zile de Spa si pensiune completa la Bazna, 7 nopti cazare cu pensiune completa la hotel 3*, 7 zile acces la centrul Spa (piscina interioara cu apa sarata incalzita, sauna uscata, sala de fitnes)


Yahoo! Messenger Twitter Email

Perioada de calatorie:
04 ianuarie - 01 martie

Cei mai multi dintre noi simtim nevoia sa ne petrecem vacanta intr-un loc pitoresc, unde sa ne simtim ca acasa, dar si sa fim serviti si sa nu avem nicio grija, decat cum sa ne rasfatam mai bine. In Bazna va puteti bucura de cateva zile de liniste si relaxare intr-un cadru natural deosebit de frumos. Va invit la Hotel Dobsi!

Oferta: 300 euro/persoana/sejur.Tariful include:

  • 7 Nopti cazare Hotel Dobsi 3***
  • 7 Zile Pensiune Completa
  • 7 Zile Acces la centrul Spa (piscina interioara cu apa sarata incalzita, sauna uscata, sala de fitnes)
  • 7 Zile Masaj 30 minute/persoana

HOTEL DOBSI 3*
Hotel Dobsi este un hotel finalizat la sfarsitul anului 2008. Capacitatea hotelului este de 26 de camere (11 cu pat matrimonial si 15 cu 2 paturi) si un apartament, fiecare avand balcon propriu, televizor, minibar, si internet wireless. Hotelul dispunde de: piscina acoperita (apa sarata, temperatura intre 31°C s™i 33°C, dimensiuni 9 m latime si 18 lungime), sauna, sala fitness, sala conferinte capacitate 50 locuri, sala mic dejun 40 locuri, sala masaj, internet wireless, terasa pentru plaja, parcare proprie, baza de tratament, restaurant.

Bazna este situata in nordul judetului Sibiu, in apropierea limitei cu judetul Alba, intr-o regiune deluroasa, la altitudinea medie de 320 m. Situata intr-o depresiune cu clima blanda, ferita de vanturi si de orice factor de stres, Bazna este locul ideal pentru odihna, relaxare si tratament, locul unde poti sa te bucuri si de natura. Dupa ce va ospatati cu bucate alese, va puteti face siesta hoinarind prin padurile din jurul statiunii, sau plimbandu-va prin uriasul parc al statiunii ce se intinde pe o suprafata de circa 20 de hectare.Daca v-ati hotarat sa mergeti la Bazna, ati ales bine!


Pentru detalii si rezervari contactati agentia:

» Hotel Dobsi
Telefon: 0269 850 400
Adresa: str. Principala nr. 221D

Spune-ne parerea ta despre oferta
5 4 3 2 1Nota:
- Preturile ofertelor sunt finale, includ toate comisioanele si taxele, inclusiv taxele de aeroport.
- Aceste oferte nu sunt sponsorizate de partenerii nostri din turism.
- Continutul celor 7 recomandari poate fi preluat in masura in care se va specifica sursa infoturism.ro, cu link catre homepage-ul sectiunii. Orice altfel de preluare de continut va fi sanctionata conform Legii nr.8/1996 privind drepturile de autor.