Infoturism.ro - rezerva vacanta online

99 euro - City break Roma, 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4*, transport cu avionul, bagaj de mana, taxe de aeroport


Yahoo! Messenger Twitter Email

Data de plecare: 26 ianuarie

Roma, “orasul celor 7 coline”, “fascinanta Roma”, “eterna Roma”, cati nu au incercat sa surprinda esentialul despre acest oras in cateva cuvinte?! Roma este intr-adevar fabuloasa, cosmopolita, galagioasa, aglomerata, dar minunata si cu un farmec aparte. Ofera istorie, cultura, distractie, moda, culoare, credinta, ofera de toate pentru toti.

Oferta: 99 euro/persoana/sejur.Tariful include:

  • 3 nopti cazare in camera dubla
  • mic dejun inclus
  • bilet de avion Bucuresti - Roma - Bucuresti
  • bagaj de mana
  • taxe de aeroport

HOTEL ROMA TOR VERGATA 4*
Hotelul Roma Tor Vergata este situat la doar 5 minute de Universitatea Tor Vergata din Roma. Toate camerele cu aer condiționat au TV cu ecran plat și WiFi gratuit. Parcarea este, de asemenea, gratuită. Camerele de la Roma Tor Vergata au mobilier modern și podea cu parchet. Fiecare dintre ele are baie privată cu uscător de păr. Micul dejun tip bufet include ouă, cârnați și produse de patiserie. Restaurantul servește preparate culinare autentice și specialități italiene. Hotelul pune, de asemenea, la dispoziție o piscină în aer liber și o sală de sport cu dotări complete. Stația de metrou Torre Gaia de pe linia C este situată la 700 de metri de proprietate.

La Roma trebuie sa aveti un ghid cu reteaua de transport si principalele obiective pe care doriti sa le vizitati. Colosseum, Fontana di Trevi, Pantheonul, Vaticanul si dealul Capitolului, care seara ofera cea mai minunata priveliste, sunt obiective aproape obligatorii la Roma.


Pentru detalii si rezervari contactati agentia:

» Unique Au Monde
Telefon: 0735156730
Adresa: str orhideelor 2D, Chiajna

Spune-ne parerea ta despre oferta
5 4 3 2 1Nota:
- Preturile ofertelor sunt finale, includ toate comisioanele si taxele, inclusiv taxele de aeroport.
- Aceste oferte nu sunt sponsorizate de partenerii nostri din turism.
- Continutul celor 7 recomandari poate fi preluat in masura in care se va specifica sursa infoturism.ro, cu link catre homepage-ul sectiunii. Orice altfel de preluare de continut va fi sanctionata conform Legii nr.8/1996 privind drepturile de autor.