Infoturism.ro - rezerva vacanta online

24 euro - Minivacanta la Targu Jiu - Orasul lui Brancusi!, 2 nopti cazare la hotel 3*


Yahoo! Messenger Twitter Email

Perioada de valabilitate:
05 ianuarie - 30 septembrie

De la faimoasele sculpturi ale lui Brancusi, la Festivalul International de Folclor si la frumusetea naturala a zonei, Targu-Jiu are multe de oferit. 

Oferta: 24 euro/persoana/sejur.Tariful include:

  • Pachet 2 nopti = 108 Ron /persoana (216 ron/camera).
  • Cazare in camera matrimoniala sau twin standard.
  • Inclus TVA si taxa de oras.

HOTEL GORJUL 3*
Hotelul Gorj din Targu Jiu este amplasat pe Calea Eroilor, in imediata vecinatate a parcului municipal unde se gasesc operele marelui sculptor Constantin Brancusi: "Poarta Sarutului","Aleea Scaunelor" si "Masa Tacerii". In prezent hotelul dispune de 144 de camere modernizate (cu pat matrimonial, doua si trei paturi, apartamente de lux, dotate cu bucatarie si living - room cu televizor, internet, telefon, minibar. Sunt amenajate de asemenea si o sala de conferinta de 100 de locuri, spalatorie, pizzerie, bar de noapte. La cerere, clientii hotelului pot beneficia de room service.

Brancusi a relevat lumii occidentale dimensiunea sacra a realitatii, reusind sa devina astfel o figura centrala în miscarea artistica moderna, unul din cei mai mari sculptori ai secolului al XX-lea. Sculpturile sale se remarca prin eleganta formei si utilizarea sensibila a materialelor, combinand simplitatea artei populare romanesti cu rafinamentul avangardei pariziene. Bucurati-va de ansamblul monumental de la Targu Jiu cu Masa tacerii, Coloana Infinitului si Poarta sarutului!


Pentru detalii si rezervari contactati agentia:

» Complex Hotelier Gorjul
Telefon: 0721322467
Adresa: Targu Jiu, Calea Eroilor, Nr. 6, Jud. Gorj

Spune-ne parerea ta despre oferta
5 4 3 2 1Nota:
- Preturile ofertelor sunt finale, includ toate comisioanele si taxele, inclusiv taxele de aeroport.
- Aceste oferte nu sunt sponsorizate de partenerii nostri din turism.
- Continutul celor 7 recomandari poate fi preluat in masura in care se va specifica sursa infoturism.ro, cu link catre homepage-ul sectiunii. Orice altfel de preluare de continut va fi sanctionata conform Legii nr.8/1996 privind drepturile de autor.