Infoturism.ro - rezerva vacanta online

940 euro - Sejur combinat Thailanda - Bangkok si Phuket, 10 nopti cazare (3 nopti cazare in Bangkok si 7 nopti cazare in Phuket) cu mic dejun, transport cu avionul, transfer, taxe de aeroport


Yahoo! Messenger Twitter Email

Perioada de calatorie:
01 martie - 11 martie

Thailanda - “Tara Surasului” te surprinde cu frumusetea incredibila a peisajelor, cu ospitalitatea iesita din comun a oamenilor, amestecul de sunete, imagini si parfumuri ale fascinantului mozaic cultural de aici. Pentru toti cei ce iubesc provocarile unor culturi total diferite, care doresc sa incerce gusturi si arome noi, care iubesc natura si aventura in locuri pline de soare, Thailanda este o alegere potrivita.

Oferta: 940 euro/persoana/sejur.Tariful include:

  • 3 nopti cazare in Bangkok si 7 nopti in Phuket
  • regim de masa: mic dejun
  • bilet de avion Bucuresti - Bangkok - Phuket - Bucuresti
  • taxe de aeroport
  • transfer aeroport - hotel - aeroport in ambele locatii
  • 1 bagaj de mana si 1 bagaj de cala de persoana

HOTEL PATONG MAX VALUE 3*
Acest hotel de tip boutique este poziționat într-o zonă liniștită și sigură în centrul Patong și se află la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de plaja superba, zona centrală cu viata de noapte și zona de shopping. Din momentul în care ajungeți aici primirea călduroasă va face imediat să vă simțiți ca acasă. Camerele foarte curate sunt mobilate cu gust, cu lenjerie de pat de înaltă calitate pentru un somn extrem de odihnitor si includ: baie, televizor, acces internet , produse complete pentru baie.

Thailanda este una dintre cele mai cautate destinatii exotice, fiind caracterizata printr-un cadru plin de plante exotice si numeroase temple impunatoare. Vizitele la plajele si insulele thailandeze reprezinta prilejul perfect pentru relaxare si o posibilitate de a descoperi viata marina. Plimbarile cu elefantul sau pozele cu animalele exotice sunt momente unice, de care chiar si adultii se bucura ca niste copii. Krabi reprezinta un paradis pentru navigatori datorita apelor putin adanci si a insulitelor si golfurilor ce formeaza peisaje superbe. Petreceti o vacanta de vis in Thailanda!


Pentru detalii si rezervari contactati agentia:

» Oz Travel
Telefon: 0754773399
Adresa:

Spune-ne parerea ta despre oferta
5 4 3 2 1Nota:
- Preturile ofertelor sunt finale, includ toate comisioanele si taxele, inclusiv taxele de aeroport.
- Aceste oferte nu sunt sponsorizate de partenerii nostri din turism.
- Continutul celor 7 recomandari poate fi preluat in masura in care se va specifica sursa infoturism.ro, cu link catre homepage-ul sectiunii. Orice altfel de preluare de continut va fi sanctionata conform Legii nr.8/1996 privind drepturile de autor.