Infoturism.ro - rezerva vacanta online

685 euro - Franta - Marele tur!, 9 nopti de cazare la hoteluri de 3* si 4* cu mic dejun, transport cu avionul, taxele de aeroport, transport autocar, insotitor de grup


Yahoo! Messenger Twitter Email

Perioada de calatorie:
21 mai - 30 mai

Circuitele reprezinta cele mai bune alegeri atunci cand dorim sa vizitam cat mai multe, sa aflam lucruri interesante de la ghizi specializati, sa descoperim obiective turistice de care poate nu stiam, sa ne imprietenim cu alte persoane dornice de calatorii si sa gustam din preparatele traditionale din diverse destinatii. Daca iubiti Franta, cu aerul sau boem, profitati de aceasta oferta.

Oferta: 685 euro/persoana/circuit.Tariful include:

  • 9 nopți de cazare la hoteluri de 3* și 4* cu mic dejun
  • Bilet de avion Iași - Paris
  • Transport autocar
  • Însoțitor de grup
  • Taxele de aeroport


Traseu: Iasi - Paris - Versailles - Valea Loarei - Chamberry - Annecy - Grenoble - Avignon - Marsilia - Cannes - Nisa - Monte Carlo - Genova - Padova - Budapesta - Iasi

Ziua 1 – Marţi, 21 mai | Iași – Paris
Ora 04:00 – Intâlnire pe aeroportul Iași cu reprezentantul agenției pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizzair cu destinația Paris Beauvais. Decolare la ora 06:15, sosire la Beauvais la ora 08:25. Transfer de la aeroportul Beauvais către Paris. Incepem turul de oraş unde vom putea admira cele mai importante obiective turistice din Paris. Vizita noastră începe din Place du Trocadero, vestita piaţă de unde vom admira Turnul Eiffel şi Şcoala Militară. Plecăm către Arcul de Triumf, coborâm pe faimosul bulevard Champs-Elysee, pe lângă vestitele magazine şi case de modă, până la Place de la Concorde unde vom admira Obeliscul Luxor din centrul pieţei, vechi de 3000 de ani. Continuăm către Biserica Catolică Sf. Magdalena şi ajungem la Palais Garnier, un reper al intrării nordice a Bulevardului Operei. Aici vom observa măreaţa construcţie şi anume. Opera din Paris, şi este privită ca una din piesele de valoare arhitecturală deosebită ale vremii sale. Coborâm pe Buldevardului Operei până la Place du Carrousel un vom admira unul dintre cele mai mari muzee din lume, Muzeul Luvru. De aici ne îndreptăm către Catedrala Notre-Dame, Universitatea Sorbona, Pantheonul şi Basilica Sacre-Couer. Cazare la hotel Ibis Porte D’Italie 3* sau similar.
Ziua 2 – Miercuri, 22 mai | Paris
După micul dejun ne îndreptăm către centrul Parisului unde vom vizita unul din cele mai importante muzee din lume, muzeul Luvru. Se vizitează: apartamentele lui Napoleon, istoria Egiptului și Mesopotamiei, pictura italiană și sculptura Greco – Romană, istoria Franței în castelul medieval Luvru, bijuteriile coroanei Franței. Timp liber pe Champs-Elysee, după care continuăm descoperirea Parisului. Vizităm Catedrala Notre-Dame, Turnul Montparnasse, construit in anul 1973 ce a fost unul dintre primii zgârie nori din Paris şi Domul Invalizilor, locul unde se găsesește mormântul lui Napoleon, realizat din porfir finlandez roșu avand o bază din granit verde. Cazare la hotel Ibis Porte D’Italie 3* sau similar.
Ziua 3 – Joi, 23 mai | Paris
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie în Paris sau excursie opţională la Versailles. Impresionantul castel al lui Ludovic al XIV-lea este situate la 17 km de Paris. Vom vizita principalele atracţii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor şi expoziţia de picturi din epoca lui Napoleon. Părăsim palatul şi intrăm în uriaşul parc unde vom admira Fântâna lui Apollo şi Fântâna Latona. Cazare la hotel Ibis Porte D’Italie 3* sau similar.
Ziua 4 – Vineri, 24 mai | Paris – Valea Loarei - Macon
Mic dejun. Astăzi vizităm una dintre cele mai frumoase și renumite regiuni ale Franței, Valea Loarei care este numită și „Grădina Franței”.Este faimoasă datorită castelelor a căror arhitectură este reprezentativă pentru perioada Renașterii. Primul castel pe care îl vom vizita, este castelul Chaumont sur Loire care a fost construit cu scopul de a proteja orașul Blois de atacurile dușmanilor feudali și a fost în permanență deținut de familia Amboise încă din secolul X. Continuăm cu următorul castel, castelul Chenonceau, care este unul dintre cel mai celebru și admirat de pe Valea Loarei. Este construit pe locul unei mori fortificate de pe râul Cher, prima mențiune scrisă despre acesta datând din secolul XI. Continuăm călătoria către macon. Cazare la hotel Ibis Macon Sud 3* sau similar.
Ziua 5 – Sâmbătă, 25 mai | Macon – Annecy – Chambery – Grenoble - Valence
Mic dejun. Prima oprire o vom face în Annecy sau Mica Veneție, un oraș aflat la mică distanță de Geneva. Annecy este un oraș cu canale înguste, mărginite de străduțe pitorești, cu case de piatră împodobite cu flori roșii, străjuit de munți bogat împăduriți. Din loc în loc, biserici impozante, clădiri renascentiste zugrăvite în nuanțe pastelate. Următoarea oprire o vom face în Chamberry, regiunea Ron-Alpi, oraș care a fost construit la intersecția drumurilor dintre Burgundia, Elveția și Italia. Vizităm principalele obiective turistice ale orașului printre care și Fântâna Elefanților care a fost realizată pentru a aduce un omagiu generalului de Boigne. Continuăm cu Catedrala Sfântul Francisc și Castelul Ducilor având aspectul unei fortificații. Continuăm către Grenoble, capitala neoficială a Alpilor, unde vom face un tur pietonal pe malul râului Isere la poalele munților. Cazare la hotel Kyriad Valence Nord Bourg 3* sau similar.
Ziua 6 – Duminică, 26 mai | Valence – Avignon – Marsilia
După micul dejun, plecăm către Avignon, capitala papală a Franței. Vom vizita Palatul Papal, Catedrala din Avignon, Domul dar și faimosul pod medieval - Podul Sfântul Benezet, foarte faimos și frumos deopotrivă care inițial făcea legătura între râul Ron și Villeneuve. Ne îndreptăm către Marsilia, cel mai mare port al Franţei, unde vizităm Catedrala Notre Dame, Vechiul Port, celebrul bulevard La Canebiere şi Palatul Longchamp. Cazare la hotel Ibis Marseille Centre Euromed 3* sau similar.
Ziua 7 – Luni, 27 mai | Marsilia – Cannes – Nisa – Monte Carlo – Genova
Mic dejun. Părăsim Marsilia și ajungem în frumoasa Coastă de Azur a Franței, scăldată de apele Mediteranei. Prima oprire o facem în Orașul Filmului, Cannes. Începând cu anul 1946, se organizează Festivalul Internațional de Film de la Cannes devenind un simbol al regiunii. Orașul găzduiește numeroase biserici precum Biserica „Doamna noastră a speranței”, dar în general se axează pe partea modernă, pe festivaluri, plaje și călătorii pe una dintre insulele din apropiere. Continuăm călătoria către Nisa, bijuteria Rivierei Franceze. Tur panoramic pe renumita Promenade des Anglais, principala arteră din Nisa, de unde putem admira Teatrul Verdure sau Casinoul Du Palas De La Mediterranee. Continuăm călătoria către Monte Carlo. Monte Carlo sau “Muntele lui Charles”, care este cel mai bogat oraș al țării. Monte Carlo este definiția luxului și este renumit prin cazinourile sale în fața căruia stau parcate ultimele modele de Ferrari, Lamborghini sau Rolls Royce. Cazare la hotel B&B Savona 3* sau similar.
Ziua 8 – Marţi, 28 mai | Genova – Veneţia - Padova
Mic dejun. Plecăm către Veneţia unde vizităm Podul Rialto care traversează Canalul Grande, vestita Piața San Marco cu Basilica San Marco, Palatul Dogilor simbol al orașului Veneția și capodoperă a goticului Venețian, Puntea Suspinelor care unește camera de interogare cu închisoarea din Palatul Dogilor, palatul fiind despărțit de aceasta doar printr-un canal. Timp liber la dispoziţie. Cazare la hotel Al Pino Verde 4* sau similar.
Ziua 9 – Miercuri, 29 mai | Padova - Ljubljana – Budapesta
Mic dejun. Tur de oraș în Padova, unul dintre cele mai vechi orașe ale Italiei situate în regiunea Veneto. Vom vizita Poarta Portello, Catedrala din Padova, Basilica Sfântul Anton cu mormântul său și altarul cu statui de bronz. Aceasta este a doua biserică ca mărime din Italia. Ultimul obiectiv este Piața Prato della Valle, considerată a treia ca mărime din Europa după Piața Roșie din Moscova și Place de la Concodre din Paris. Plecăm către Budapesta iar pe drum vom face o scurtă vizită orașului fost membru a blocului iugoslav, Ljubliana, capitala Sloveniei. Vizităm Podul Triplu care face legătura dintre orașul nou și centrul vechi, Podul Dragonilor, Catedrala din Ljubliana – Sfântul Nicolae, fântâna Robba și Primăria. Continuăm excursia către Budapesta. Cazare la hotel Expo Congres 4* sau similar.
Ziua 10 – Joi, 30 mai | Budapesta – Iaşi
Mic dejun. Plecare spre țară, sosire seara în funcție de formalitățile vamale.


Pentru detalii si rezervari contactati agentia:

» Prisma Tour
Telefon: 0753311900
Adresa: Incinta Palas Mall (vis-a-vis de libraria Carturesti) Strada Palas, Iași 700051

Spune-ne parerea ta despre oferta
5 4 3 2 1Nota:
- Preturile ofertelor sunt finale, includ toate comisioanele si taxele, inclusiv taxele de aeroport.
- Aceste oferte nu sunt sponsorizate de partenerii nostri din turism.
- Continutul celor 7 recomandari poate fi preluat in masura in care se va specifica sursa infoturism.ro, cu link catre homepage-ul sectiunii. Orice altfel de preluare de continut va fi sanctionata conform Legii nr.8/1996 privind drepturile de autor.