Infoturism.ro - rezerva vacanta online

464 euro - Litoral 2019 - Statiunea Constantin si Elena , 7 nopti cazare cu ultra all inclusive la hotel 4*, toate taxele


Yahoo! Messenger Twitter Email

Perioade de calatorie:
11 iulie - 28 iulie
05 august - 31 august

Litoralul bulgaresc este foarte cautat pe perioada verii, iar statiunea Constantin & Elena este foarte potrivita pentru un sejur relaxant la malul marii. Este ideala pentru cei ce vor sa petreaca cateva zile linistite, pentru familiile cu copii, dar si pentru tineri.

Oferta: 464 euro/persoana/sejur.Tariful include:

  • 7 nopti cazare in camera dubla
  • ultra all inclusive plus
  • toate taxele

HOTEL AZALIA 4*
Hotel Azalia este localizat in statiunea Sf. Constantin si Elena, pe coasta vestica a Marii Negre, fiind un hotel asezat exact la intrarea pe plaja. Hotelul Azalia isi intampina oaspetii cu un lobby bar deschis 24 h, avand o capacitate de 100 persoane si terasa cu vedere la piscina exterioara. Hotelul este dotat cu restaurant, lift panoramic, lobby bar, club internet, magazin, centru SPA si medical, loc de joaca pentru copii, jacuzzi, fitness, sala de conferinta. Structura de cazare a hotelului Azalia este formata din 249 de camere spatioase, cu vedere spre mare, dotate cu mobila moderna, aer conditionat cu posibilitatea de reglare individuala a temperaturii in camere.

Constantin si Elena se afla la 8 kilometri de Nisipurile de Aur si la 10 kilometri de Varna si este prima statiune de litoral bulgareasca, intemeiata in anul 1908. Este foarte populara printre turisti datorita situarii in mijlocul unui parc natural si a potentialului terapeutic si recomandata pentru cei ce doresc o vacanta linistita.


Pentru detalii si rezervari contactati agentia:

» Crimbo Tour
Telefon: 0787718919
Adresa: Str. Rosia Montana nr.1, bl.17, sc.3, ap.82, parter, sector 6

Spune-ne parerea ta despre oferta
5 4 3 2 1Nota:
- Preturile ofertelor sunt finale, includ toate comisioanele si taxele, inclusiv taxele de aeroport.
- Aceste oferte nu sunt sponsorizate de partenerii nostri din turism.
- Continutul celor 7 recomandari poate fi preluat in masura in care se va specifica sursa infoturism.ro, cu link catre homepage-ul sectiunii. Orice altfel de preluare de continut va fi sanctionata conform Legii nr.8/1996 privind drepturile de autor.