Infoturism.ro - rezerva vacanta online

232 euro - Paste 2019 in Delta Dunarii , 3 nopti cazare cu all inclusive la pensiune 3*, masa Festiva de Paste, transfer Tulcea -Mila 23 si retur, 2 excursii cu barca pe lacuri, vizitarea manstirii Stipoc, vizitarea Padurii Letea, vizitarea orasului Sulina si a plajei


Yahoo! Messenger Twitter Email

Perioade de calatorie:
26 aprilie - 29 aprilie

Putine tari se pot lauda cu un paradis natural precum Delta Dunarii. Diversitatea si unicitatea florei si faunei de aici sunt renumite si apreciate in toata lumea. Profitati si bucurati-va de minunile Deltei Dunarii si explorati cat de mult puteti din acest tinut feeric!

Oferta: 232 euro/persoana/sejur.Tariful include:

  • 3 nopti de cazare in camera dubla
  • 7 mese cu meniu specific zonei (mic dejun, pranz si cina)
  • Masa Festiva de Paste
  • Transfer Tulcea -Mila 23 si retur
  • Admirarea unui apus de soare in inima Deltei Dunarii, pe lacul Ligheanca
  • 2 excursii cu barca pe salba de lacuri si canale din apropierea satului Mila23
  • Vizitarea singurei manastiri din Delta Dunarii, manastirea Stipoc, cunoscuta si sub denumirea de Schitul Sfantul Atanasie
  • Vizitarea Padurii Letea
  • Vizitarea orasului Sulina si a plajei 

PENSIUNEA GIGANT FISH 3*
Pensiunea Gigant Fish este situata in inima Deltei Dunarii, in satul pescaresc Mila 23, pe Dunarea Veche a bratului Sulina, locul unde natura isi arata una dintre cele mai frumoase si rare fete ale sale. Pensiunea este amplasata in centrul satului, cu iesire directa pe Dunarea Veche la pontoanele de acostare ambarcatiuni. Aici poti admira cele mai frumoase rasarituri si apusuri de soare, stolurile de pelicani, lebede, cormorani, plimbandu-te printre multitudinea de nuferi si stufaris.

Delta este un colt de natura inca salbatic in care pot fi admirate sute de specii floristice si faunistice, multe dintre ele decretate monumente ale naturii. Va recomand sa explorati varietatea peisajului salbatic in drumetii de-a lungul canalelor sau pe grindurile fluviale si marine, sa observati speciile de pasari, reptile, animale si pesti, flora minunata specifica zonei. Observarea stolurilor de pelicani surprinse in lumina apusului, pe canalele ce se strecoara prin labirintul de copaci si flori, este intr-adevar ceva ce nu veti putea uita.


Pentru detalii si rezervari contactati agentia:

» Allegro Travel
Telefon: 0761857692
Adresa: Str. Mecet, Nr. 19, Corp B, Et. 1, Sector 2, Bucuresti

Spune-ne parerea ta despre oferta
5 4 3 2 1Nota:
- Preturile ofertelor sunt finale, includ toate comisioanele si taxele, inclusiv taxele de aeroport.
- Aceste oferte nu sunt sponsorizate de partenerii nostri din turism.
- Continutul celor 7 recomandari poate fi preluat in masura in care se va specifica sursa infoturism.ro, cu link catre homepage-ul sectiunii. Orice altfel de preluare de continut va fi sanctionata conform Legii nr.8/1996 privind drepturile de autor.