Infoturism.ro - rezerva vacanta online

49 euro - 1 mai la Sarata Monteoru, 2 nopti cazare cu mic dejun inclus la hotel 2*, acces gratuit la sala de fitness, 20% discount la procedurile nonmedicale masaj, drenaj limfatic, etc.


Yahoo! Messenger Twitter Email

Perioada de calatorie:
29 aprilie - 01 mai

Sa ne indreptam putin privirea si catre tara noastra frumoasa si deosebit de bogata din punct de vedere al patrimoniului natural. Va propun sa petreceti un sejur in statiunea balneoclimaterica Sarata Monteoru, aflata la o distanta de aproximativ 14 km de orasul Buzau. Statiunea reprezinta un loc potrivit pentru recreere, drumetii si tratament balnear (efectele curative ale apelor cu grad ridicat de mineralizare de aici sunt benefice pentru organism, ele ajutand si la tratarea anumitor afectiuni precum cele reumatismale, neurologice, ortopedico-traumatice etc.).

Oferta: 49 euro/persoana/sejur.Tariful include:

  • 2 nopti cazare
  • mic dejun inclus
  • acces gratuit la sala de fitness
  • 20% discount la procedurile nonmedicale masaj, drenaj limfatic, etc.

HOTEL MONTEORU 2*
Hotel Monteoru dispune de camere extrem de generoase, de tip apartament, cu grup sanitar propriu, televizoare plasma sau LED, televiziune prin cablu, geamuri izolate fonic. Toate camerele dispun de balcoane tip terasa si au dimensiuni de aproximativ 28 mp. Facilitati: restaurantul Aquarius cu bucatarie traditional romaneasca si internationala, parcare cu supraveghere video precum si acces direct in centrul de sanatate Aqua relax & spa. Centrul de sanatate Aqua relax & spa, are la baza terapia cu apa sarata extrasa prin foraje proprii, la Sarata Monteoru, apa care, prin calitatile sale curative dovedite in decursul anilor, a dus la cresterea solicitarilor din partea pacientilor cu afectiuni aferente.

In general atmosfera din statiune este destinsa si linistita. In apropiere exista numeroase obiective de interes turistic pe care le puteti vizita: tabara de sculptura in aer liber de la Magura, vulcanii noroiosi de la Berca, manastirile Ciolanu si Ratesti, podgoria si cramele statiunii viticole de la Pietroasele, locul unde a fost descoperit tezaurul Closca cu Pui de Aur, muzeul chihlimbarului de la Colti etc.

 


Pentru detalii si rezervari contactati agentia:

» Pensiunea Monteoru
Telefon: 0747044614
Adresa: Adresa: Sarata Monteoru, Nr. 292. Buzau, Romania

Spune-ne parerea ta despre oferta
5 4 3 2 1Nota:
- Preturile ofertelor sunt finale, includ toate comisioanele si taxele, inclusiv taxele de aeroport.
- Aceste oferte nu sunt sponsorizate de partenerii nostri din turism.
- Continutul celor 7 recomandari poate fi preluat in masura in care se va specifica sursa infoturism.ro, cu link catre homepage-ul sectiunii. Orice altfel de preluare de continut va fi sanctionata conform Legii nr.8/1996 privind drepturile de autor.