Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home » Adventure » Drumetii montane »

Tehnici de supravietuire


Tehnici de supravietuire

Drumetii montane: Carpatii de Curbura, jud. Brasov/ Buzau
Curs de supravietuire organizat in zone uluitoare, o aventura in salbaticie, pusa in practica in Carpatii de Curbura. Testeaza-ti rezistenta si abilitatile pe parcursul a 3 zile intr-o tabara de supravietuire in cadrul ofertei "Tehnici de supravietuire".

‘’Supravietuitorii’’ vor trece prin multe incercari pentru a putea ajunge din nou la civilizatie, dupa ce vor fi dusi cu masinile de off road adanc in padure, pana acolo unde drumurile se sfarsesc.

Avand la dispozitie kit-ul de supravietuire, veti invata sa construiti un adapost calduros sa organizati tabara de supravietuire si sa identificati sursele de hrana. Intructorii va vor arata ceea ce este bun de mancat in padure si ce nu trebuie consumat.Va urma initierea in tehnici de vanatoare si pescuit in conditiile lipsei echipamentului adecvat, protectia impotriva animalelor salbatice, metode de obtinere a apei potabile, pastrarea igienei corporale si a formei fizice, etc.

Dupa deprinderea mijloacelor de orientare, va veti croi drum prin codri intunecati, urmand harta catre asezarile omenesti. Odata ajunsi in vale, veti intalni echipa de recuperare si o sa primiti costume de neopren pentru o repriza de inot si sarituri in cascada.

Pe seara grupul va ajunge la pensiune, unde va fi pregatita cina de catre echipa Romanian Adventure, folosind si eventuale ingrediente aduse de supravietuitori din salbaticie. Se va pregati un preparat vechi, ciobanesc, stropit cu vin de Pietroasele.
Pret: 390 RON
Ziua 1

15:00 intalnire in orasul Nehoiu

16:00- 19:00 primirea kit-ului de supravietuire, offroad, amenajarea taberei

20:00 pregatirea cinei

Ziua 2

09:00 - mic dejun

10:00 – tehnici de supravietuire si vanatoare etc.

14:00 – 17:00 Orientare - traversarea unui masiv impadurit

17:00 – 18:00 Tehnici de supravietuire - identificarea resurselor

18:00 - 19:00 coborare in cascada, inot, sarituri in piscina naturala

20:00 - cazare, pregatirea cinei: mancaruri ciobanesti, foc de tabara

Ziua 3

10:00 - mic dejun

sfarsitul programului

Cazare si masa
Pentru prima noapte vom construi impreuna adaposturi in tabara din padure, participantii avand la dispozitie izoprene si saci de dormit.

In afara proviziei de hrana din kit-ul de supravietuire, grupul va fi instruit sa culeaga din teren tot ce are nevoie pentru asigurarea necesarului energetic.

Cazare (1 noapte) – dupa intoarcerea din salbaticie aveti parte de un pat confortabil si o masa pe cinste, la una din pensiunile din zona.

Petrecere – supravietuitorii isi vor impartasi experientele la focul de tabara, cu vin de Pietroasele si mancaruri ciobanesti, preparate la ceaun.
Pensiunea va fi aleasa in functie de numarul de participanti din perioada respectiva, de sezon si conditiile meteo.

Trimite mesaj catre ofertant!
Nume: Prenume:
Email: Telefon:
Oras:   
Vreau sa beneficiez de oferte turistice special create. Confirm ca am peste 16 ani.
 
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon
Nu uita sa spui agentiei ca ai gasit oferta pe Infoturism.ro pentru a beneficia de pretul din oferta.
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie