Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home » Adventure » Rafting »

Rafting pe Buzau


Rafting pe Buzau

Rafting: Nehoiu, Judetul Buzau
Rafting in Romania pe raul Buzau, în bărci speciale cu capacitatea de 4-8 persoane, pe traseu de 1,5 - 2,5 ore, la doar 155 de km distanta de Bucuresti.

Acest sport extraordinar iti va schimba pentru totdeauna ideea de iesire in natura, traind o experienta unica pe valurile raului, alaturi de echipa noastra. Echipa noastra de instructori are o experienta de peste 7 ani in rafting-ul sportiv si de agrement, avand la activ sute de coborari, invitata in 2007 sa reprezinte Romania la Campionatul Mondial de Rafting, fiind singurul centru din tara, recunoscut de federatia internationala (IRF).

Echipajul unei ambarcatiuni este format din 4-7 participanti + 1 ghid. Barcile de rafting sunt barci speciale, construite dintr-un material foarte rezistent la frecare si lovituri. Inainte de a incepe coborarea de rafting, echipajul va fi instruit privind modul in care va decurge activitatea si tot ceea ce trebuie facut pe durata intregii coborari, cat si a actiunilor in cazuri speciale.

Locul de intalnire este in centrul orasului Nehoiu, in parcarea din fata bisericii mari de culoare rosu cu alb aflata chiar pe DN10.

Automobilele participantilor vor fi lasate in parcarea pusa la dispozitie, aflata la punctul de start iar la sfarsitul activitatii soferii vor fi transportati de catre echipa noastra in amonte pentru a le recupera. Pentru cei care ajung in zona cu mijloace de transport in comun, le oferim posibilitatea de a lasa bagajul si obiectele de valoare in grija personalului nostru, urmand sa le recupereze dupa terminarea turei de rafting.
Pret: 190 RON
Servicii incluse:

instructaj
echipa de traineri
echipament complet
transfer de la punctul de finish la zona de start, in vederea recuperarii automobilelor
masina de asistenta pe durata coborarii
coborare de rafting pe distanta de aproximativ 10 km

Trimite mesaj catre ofertant!
Nume: Prenume:
Email: Telefon:
Oras:   
Vreau sa beneficiez de oferte turistice special create. Confirm ca am peste 16 ani.
 
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon
Nu uita sa spui agentiei ca ai gasit oferta pe Infoturism.ro pentru a beneficia de pretul din oferta.
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie