Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home » Adventure » Safari »

Foto Safari


Foto Safari

Safari: Muntii Ciucas
Vanatoare de imagini in rezervatie de mistreti si rezervatie de zimbri. Daca esti pasionat de fotografie acum ai ocazia unica de a trai o extraodinara aventura oferita de Romanian Adventure. Vanatoaarea de imagini este sportul care ofera ocazia de a intalni specii de animale salbatice de talie mare si de a le fotografia in mediul lor natural.

Sesiunea de fotografie va fi organizata in conditii de siguranta deplina, “vanatorii” avand locuri in foisoare special amenajate, fiind insotiti de padurari care activeaza in rezervatia respectiva.Acest tip de activitate necesita abordarea “tintelor” ca un vanator veritabil.Fotograful trebuie sa fie camuflat, sa nu poarte mirosuri straine mediului din padure (parfum, substante petroliere, unguent, etc.) si sa nu faca zgomot.Diferenta fata de vanatoarea clasica o face desigur “arma” , vanatoarea de imagini fiind 100% ecologica.

Deplasarea participantilor se va realiza cu masini de teren, iar accesul in rezervatii si desfasurarea activitatilor, necesita respectarea unor reguli impuse de organizatori. Cele doua rezervatii se afla in Muntii Ciucas la limita judetelor Brasov si Buzau. Voucher-ul este valabil impreuna cu rezervarea zilei si a orei in care doriti sa participate la sesiunea foto.
Pret: 190 RON
Activitatea se desfasoara in partea de nord a Muntilor Ciucas, in apropiere de Intorsura Buzaului, in localitatea Vama Buzaului, aflata la o distanta de cca. 200 km de Bucuresti si 50 km fata de Brasov.

Trimite mesaj catre ofertant!
Nume: Prenume:
Email: Telefon:
Oras:   
Vreau sa beneficiez de oferte turistice special create. Confirm ca am peste 16 ani.
 
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon
Nu uita sa spui agentiei ca ai gasit oferta pe Infoturism.ro pentru a beneficia de pretul din oferta.
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie