Infoturism.ro - rezerva vacanta online
Home » Adventure » Sky Nautic »

Canoe in Delta Neajlov


Canoe in Delta Neajlov

Sky Nautic: Calugareni
Traseu cu canoea canadiana de 2 locuri, pe sectorul de rau Calugareni - Comana, care include cea mai mare parte din Parcul National Comana. Tura dureaza cca 4 ore si traverseaza zone impadurite, campuri de stuf, canale, mlastini si lacuri, intregul peisaj al acestor intinderi de ape.
Pret: 130 RON
La turele cu canoele organizate pe Neajlov poate participa orice persoana cu varsta minima de 16 ani, indiferent de conditia fizica sau exeprienta in acest sport. Trebuie sa aveti un voucher valabil, impreuna cu rezervarea perioadei disponibile. Voucher-ul poate fi procurat din magazin, urmand pasii de la butonul "Pune in rucsac". Turele de canoe sunt organizate in zilele de sambata si duminica, una pe zi incepand cu ora 11:00. Grupurile de cel putin 15 platitori, pot rezerva ture cu canoea in orice zi a saptamanii.

Canoe de 2 locuri,cu compartiment de bagaje si 2 compartimente etanse(chesoane)destinate obiectelor electronice. Canoea canadiana este cea mai rapida ambarcatiune de acest gen, poate sustine fara probleme 2 persoane si provizii.

Vesta de salvare - articol obligatoriu.

Echipament obligatoriu:
incaltaminte sport lejera
geaca de ploaie, palarie de soare, rezerva de apa.

Traseul de canoe va porni din Calugareni, traversand intrega lungime a riului pana la Comana, insumand o lungime de cca 20 km. Iesirea se va face intr-un loc amenajat, aflat in apropiere de Parcul de Aventura Comana

Trimite mesaj catre ofertant!
Nume: Prenume:
Email: Telefon:
Oras:   
Vreau sa beneficiez de oferte turistice special create. Confirm ca am peste 16 ani.
 
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon
Nu uita sa spui agentiei ca ai gasit oferta pe Infoturism.ro pentru a beneficia de pretul din oferta.
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie