Cazare Hotel Perla - oferte cazare hotelul Hotel Perla

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |

Cazare Baile Felix, Hotel Perla

Hotel Perla Hotel Perla Hotel Perla Hotel Perla Hotel Perla Hotel Perla Hotel Perla Hotel Perla Hotel Perla Hotel Perla Hotel Perla Hotel Perla Hotel Perla Hotel Perla Hotel Perla Hotel Perla Hotel Perla Hotel Perla
Cu o arhitectura moderna si o ambianta eleganta, avand toate utilitatile pentru a satisface cele mai exigente gusturi, Hotelul Perla din Baile 1 Mai este gazda ideala in orice anotimp si cu orice ocazie pentru turism cat si pentru afaceri.

Hotelul Perla dispune de 56 de spatii de cazare compuse din : 24 de camere duble cu terasa care pot fi folosite si in regim sinlge, 24 de camere twin si 8 apartamente.

Toate camerele hotelului au urmatoarele dotari:
- minibar, aer conditionat.
- uscator de par.
- televiziune prin cablu TV.
- telefon intern si international.
- conexiune nelimitata la internet, prin cablu si wireless.
- acces in camere cu cartela

Restaurantul se remarca prin eleganta si stil, ofera un meniu rafinat din bucataria traditionala romaneasca si internationala, insotit de bauturi fine, servite ireprosabil. Restaurantul, cu o capacitate de 200 de locuri, poate fi adaptat cu usurinta oricaror exigente. Aici se pot organiza in conditii deosebite nunti, receptii, cocktail-uri, aniversari, banchete sau reuniuni de familie.

Sala de conferinte, cu o capacitate de 80-90 persoane, este multifunctionala si dotata cu cele mai noi echipamente pentru orice tip de eveniment: videoproiector, DVD, flipchart, Internet nelimitat prin cablu si wireless.

Masina dumneavoastra va fi in siguranta in parcarea supravegheata a hotelului de 70 de locuri.