Oferta cazare Hotel Poienita prin agentia ROMAIA TRAVEL

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in Baile Felix la Hotel Poienita

Hotel Poienita Hotel Poienita Hotel Poienita Hotel Poienita Hotel Poienita Hotel Poienita Hotel Poienita Hotel Poienita Hotel Poienita Hotel Poienita Hotel Poienita Hotel Poienita Hotel Poienita Hotel Poienita Hotel Poienita Hotel Poienita Hotel Poienita Hotel Poienita
Localizare: Hotelul Poienita este situat la 500 m de centrul statiunii Baile Felix si dispune de propria baza de tratament, ceea ce il recomanda, de exemplu, sportivilor aflati la recuperare si de o sala de conferinte de 80 de locuri, ceea ce face din „Poienita" o locatie recomandata companiilor care vor sa organizeze teambuilding la Baile Felix. Hotelul a fost complet renovat in perioada 2013 - 2014. Gara din Băile Felix este situată la 1 km, iar aeroportul internațional Oradea se află la cel mult 15 km.

Facilitati: Hotelul Poienita din Baile Felix oferă un restaurant, o piscină interioară și un centru de tratament cu facilități moderne pentru hidroterapie, fizioterapie și electroterapie, parcare, lift, terasa, sali de conferinte, sauna, masaj, curatatorie, farmacie, teren de sport, biliard, plata cu credit card, casa de schimb valutar, seif. Restaurantul à la carte serveşte preparate tradiţionale şi internaționale. Oaspeții se pot bucura de plajă cu șezlonguri, bar și zonă de luat masa.

Dotari camere: Toate camerele hotelului Poieniţa din Baile Felix au balcon, TV prin cablu şi baie privată cu duş sau cadă, articole de toaletă gratuite, telefon.

Tratament: hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, termoterapie, elongatii, inhalatii aerosoli, masoterapie, sauna, tratamente cu produsele originale romanesti Gerovital/ Aslavital.

Recomandat:
* persoanelor care necesita tratament pentru afectiunile osteo-articulare
* pentru raportul convenabil calitate-pret
* companiilor pentru organizarea de conferinte, team-building-uri, incentives la preturi avantajoase
* sportivilor pentru recuperare
* odihna, agrement

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / noapte / persoana / ##tip_masa##

- Sejurul minim este de 5 nopti cu demipensiune : mic dejun si cina
- Tratament balnear se acorda pentru minimum 5 zile si include: 1 consultatie medicala initiala si 3 proceduri/zi (cu exceptia zilelor de sambata, duminica si a sarbatorilor legale - procedurile corespunzatoare zilelor exceptate se reprogrameaza in zilele lucratoare)
- Tarife valabile pentru turistii care prezinta medicului din hotel dovada de asigurat in Romania:bilet de trimitere și cardul de sanatate pentru serviciile medicale în sistemul asigurarilor sociale de sanatate
* Tarifele nu sunt valabile de sarbatorile legale si zilele libere comerciale
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 28.12.2018



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}