Cazare Hotel Suprem - oferte cazare hotelul Hotel Suprem

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |

Cazare Baile Olanesti, Hotel Suprem

Hotel Suprem Hotel Suprem Hotel Suprem Hotel Suprem Hotel Suprem Hotel Suprem Hotel Suprem Hotel Suprem Hotel Suprem
Localizare: Hotelul Suprem este situat in statiunea Baile Olanesti, imediata apropiere a Bisericutei din lemn, avand o viziune panoramica asupra dealurilor impadurite aflate la mica distanta.

Structura de cazare: Hotelul a fost inaugurat in anul 2003 si ofera 44 spatii de cazare, cu un total de 86 de locuri: 30 camere cu doua paturi sau pat dublu; 4 camere cu doua locuri (doua paturi sau pat dublu) si canapea extensibila si 10 apartamente suita. La solicitare se poate aloca un pat suplimentar. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu: TV - cablu, telefon conectat la centrala digitala proprie, minibar, grup sanitar modern, uscator de par aer conditionat.

Facilitati si servicii: La intrarea in holul hotelului se gaseste barul de zi de categoria I–a, modern amenajat cu o capacitate de 35 locuri, din care 15 locuri in salon si 20 locuri pe terasa alaturata. In incita complexului veti gasi restaurantul clasificat la categoria I-a cu o capacitate de 90 de locuri si o terasa in aer liber cu o capacitate de 120 locuri. Meniul este diversificat si servit "a la carte". In incinta hotelului si pe terase se poate accesa internetul gratuit prin reteaua wireless. Terasa are amenajat un loc pentru gratar si loc de joaca pentru copii, dotat cu balansoare si tobogane.
De asemenea, hotelul dispune de parcare proprie (35 de locuri) iluminata si supravegheata noaptea de servicul de paza propriu.
# #