Oferta cazare Hotel Olanesti prin agentia ARROW INTERNATIONAL TRAVEL

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in Baile Olanesti la Hotel Olanesti

Hotel Olanesti Hotel Olanesti Hotel Olanesti Hotel Olanesti Hotel Olanesti Hotel Olanesti Hotel Olanesti Hotel Olanesti Hotel Olanesti Hotel Olanesti
Localizare: Hotelul Olanesti este situat in centrul statiunii Baile Olanesti.



Amplasare: situat in zona centrala a statiunii, la aproximativ 1 km de izvoarele de apa minerala.

Capacitate cazare: 404 locuri, parter + 6 etaje, 3 lifturi.
Dotari camere: TV cablu, minifrigider, baie cu dus.
Unele camere dispun de balcon.

Camerele Superior au fost complet modernizate in anul 2017 si au aer conditionat.

Facilitati: restaurant amplasat la mezaninul hotelului si dispune de trei sali de mese, lobby bar, bar de ape minerale in lobby, baza de tratament in interior dotata dupa standarde internationale cu aparatura moderna, baza de tratament vis-a-vis de hotel cu o piscina interioara cu plaja amenajata in exterior, internet WI-FI hol receptie, farmacie, punct medical de urgenta permanent, sali de conferinta.

Bucataria restaurantului este dotata cu aparatura dupa standarde europene, detine spalatorie proprie, laborator propriu de cofetarie si patiserie.
In restaurantul hotelului se pot servi meniuri dietetice corespunzătoare afecţiunii de tratat: dieta hiposodată, hipoacidă, hipoproteică, hipolipidică, hipoglucidică (diabet).

Baza de tratament dotata cu instalatii si aparatura moderne permit efectuarea urmatoarelor proceduri: termoterapie, fizioterapie, mecanoterapie si kinetoterapie (individuala si de grup) cu aparatura speciala (bicicleta ergometrica, steppere, covor rulant, fitness, aerobic), hidrokinetoterapie (individuala si de grup la piscina), sauna, curenti diadinamici, galvano-ionizari, tens, trabert, magnetodiaflux, solux, ultraviolete, ultrasunete, aerosoli cu apa de la izvorul 7, masaj terapeutic, curenti interferentiali, bai galvanice partiale, injectii cu ape minerale, laser terapie, baie cu sulf.

Serviciul de recuperare medicala si balneara este deservit prin personal medical calificat: medici specialisti –BFT, fiziokinetoterapeuti, kinetoterapeuti, asistenti de medicina generala, asistenti BFKT.

Baza de Tratament 1 se afla in incinta hotelului, la parter, avand 14 cabinete dotate dupa standarde internationale unde se efectueaza proceduri de electroterapie, fizioterapie, masaj, dusuri subacvale, bai galvanice, termoterapie, laserterapie si masaj limfatic. Baza de tratament este dotata si cu un laborator propriu de analize medicale, de hematologie si biochimie. Tot la parterul hotelului se gasesc patru cabinete medicale pentru efectuarea de consultatii, pe specialitatea de medicina fizica de recuperare si de balneologie, bar de ape minerale, precum si o farmacie.

Baza de Tratament 2 este situata la o distanta de aproximativ 5 metri de Hotel Olanesti si dispune de o piscina interioara cu plaja in exterior amenajata, sala de fitness, sala de kinetoterapie, cabinete pentru electroterapie, fizioterapie, baie cu sulf si sali de conferinta.

Bioclimatul sedativ – indiferent (de cruţare) este benefic, atât pentru vârstnici, cât şi pentru cei cu tare organice (bolnavi). Factorul hidromineral constă în cele peste 35 surse hidrominerale (30 izvoare şi 5 sonde), acestea dând posibilitatea tratării la Olăneşti a unei palete largi de afecţiuni.

Baza de tratament este recunoscuta pentru tratamentul si recuperarea bolnavilor cu urmatoarele afectiuni: digestive, renale, alergii, psoriazis, asmatice, osteoporoza.
Anual, pentru tratarea alergiilor si a bolilor conexe acesteia, vin foarte multi copii cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani, rezultatele obtinute cu acestia fiind uimitoare, dupa cura de tratament cu injectii de la izvorul 7, se observa vindecarea 100% a eczemelor.

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / noapte / persoana / ##tip_masa##

Tarifele includ mic dejun pentru 1 persoana in camera single, 2 persoane in camera dubla si 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti in apartament.
Patul suplimentar include mic dejun si este obligatoriu pentru persoane mai mari de 10 ani - 90 lei
Ocuparea in apartament este de maxim 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti.
Tarif mic dejun copii: 0 – 3 ani: gratuit; 3 – 10 ani: 15 lei; > 10 ani: inclus in tariful patului suplimentar.
Servicii de masa - fisa cont minim 60 lei/zi/persoana.
mic dejun - 30 lei/zi/persoana
Servicii de tratament reprezentand 1 consultatie, 3 proceduri si cura de ape: 50 lei/zi/persoana.

Acces gratuit la locul de joaca pentru copiii cazati in hotel.
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 18.06.2019



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}