Oferta cazare Hotel Silva prin agentia ARROW INTERNATIONAL TRAVEL

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in Busteni la Hotel Silva

Hotel Silva Hotel Silva Hotel Silva Hotel Silva Hotel Silva Hotel Silva Hotel Silva Hotel Silva Hotel Silva Hotel Silva Hotel Silva Hotel Silva
Structura de cazare: hotelul Silva a fost dat in folosinta in anul 1981. Este o constructie moderna cu arhitectura deosebita, perfect integrata in peisajul montan al statiunii. Hotel Silva din Busteni asigura toate serviciile cerute de o unitate moderna, punand la dispozitia clientilor 273 de locuri de cazare in: 112 camere duble, 6 garsoniere si 7 apartamente. Toate camerele sunt dotate cu: baie, balcon, Tv color cu program prin satelit, telefon cu acces intern si international, respectiv frigider in apartamente si garsoniere.

Facilitati si servicii: salon restaurant cu orchestra (240 locuri), terasa, bar, parcare auto pazita, terenuri de sport multifunctionale cu suprafata sintetica si instalatie de nocturna, centru de inchiriere echipamente sportive.
In holul hotelului se afla Club Bar Silva, cu o capacitate de 70 de locuri, satisfacand toate gusturile prin gama larga de bauturi alcoolice si nealcoolice, specialitati de cafea , coctailuri.Club Bar organizeaza concursuri de biliard si sah.
Pentru cei ce iubesc distractiile nocturne "CLUB SFINX" din cadrul Complexului Silva Busteni organizeaza seri cu tematici diverse si concursuri atractive (in fiecare seara incepand cu ora 22.00).
BAZA SPORTIVA a Complexului Silva pune la dispozitia amatorilor si a cluburilor sportive 2 terenuri (pentru tenis, volei, baschet, fotbal-tenis sau minifotbal) cu suprafata sintetica " SOMMER" si instalatii de nocturna.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / noapte / persoana / ##tip_masa##

Tariful este pentru cazare intre 3-5 nopti /persoana/ in camera dubla.
Pentru alte perioade sau alt tip de camera, va rugam contactati agentia ARROW INTERNATIONAL TRAVEL, office@arrowintravel.ro.
Acest sejur poate fi achitat si cu tichete de vacanta SODEXO, EDENRED, UP ROMANIA (CHEQUE VACANCES).
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 08.01.2019



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}