Oferta cazare Hotel Conac Ambient prin agentia Pico Mar Travel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in Cristian la Hotel Conac Ambient

Hotel Conac Ambient Hotel Conac Ambient Hotel Conac Ambient Hotel Conac Ambient
Conac Ambient 5* este amplasat în localitatea Cristian, pe strada Griviței, nr. 5, într-o zonă montană liniștită și deosebit de frumoasă, la poalele Munților Bucegi și la 9 kilometri de municipiul Brașov.

Conac Ambient are o capacitate de 13 camere dintre care 8 camere duble standard, 2 camere duble executive, 2 apartamente duplex și 1 apartament standard.
Camerele duble standard au o suprafață de 19 - 22 de metri pătrați și sunt dotate cu balcon, pat matrimonial sau 2 patruri twin, TV, cablu TV, internet wireless, baie cu duș și uscător de păr.
Camerele duble executive au o suprafață de 22 - 25 de metri pătrați și sunt dotate cu pat matrimonial şi baie cu jacuzzi, restul dotărilor fiind aceleaşi ca şi la camera dublă standard.
Apartamentele duplex au o suprafață de 35 - 40 de metri pătrați și sunt formate din living cu canapea extensibilă la parter și dormitor cu pat matrimonial situat la etaj, baie cu duș la parter și baie cu cadă cu hidromasaj la etaj.
Apartamentele standard au o suprafață de 60 de metri pătrați și sunt formate din bucătărie complet utilată, living cu canapea extensibilă și dormitor cu pat matrimonial.

Conac Ambient dispune de parcare, loc de joacă pentru copii, teren de sport, tenis de masă, grătar, sală de masă, bucătărie, piscină interioară încălzită, jacuzzi, saună și biliard.

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
15.Sep.2019 - 20.Dec.2019 - 35 EURO 31 EURO Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / Mic dejun inclus

Tarifele includ: cazare 1 noapte in camere Standard, mic dejun bufet, toate taxele, internet wireless de mare viteza, parcare, acces la piscina acoperita si incalzita, sauna, jacuzzi, loc de joaca pentru copii, tenis de masa, teren multufunctional de sport, acces facilitati Resort Ambient aflat la 400 metri.

In extrasezon tarifele sunt valabile pentru noptile de Duminica-Joi, pentru weekend se aplica tarifele de sezon.

Contra cost nocturna teren multifunctional de sport.
Prezenta animalelor de companie nu este permisa.

In perioadele de mai jos se aplica tarifele de weekend: 01.06-14.09.2019, 01.11-03.11.2019, 29.11-01.12.2019.

Conditii pentru rezervare: plata integrala sau avans 30 % dupa confirmarea rezervarii iar diferenta se va achita cel tarziu cu 10 zile inaintea inceperii sejurului.

Optional transport, transferuri.
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 14.08.2019Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}