Oferta cazare Hotel Sunrise prin agentia ARROW INTERNATIONAL TRAVEL

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in la Hotel Sunrise

Hotel Sunrise Hotel Sunrise Hotel Sunrise Hotel Sunrise Hotel Sunrise Hotel Sunrise
Localizare: în localitatea Crişan, pe malul drept al canalului Sulina.

Dotări generale: centrală termică proprie, restaurant pe două nivele, cu o capacitate de 60 de locuri; două baruri de zi şi de noapte; piscină pentru adulţi şi piscină pentru copii; sală de fitness, disco-club, sală jocuri: biliard, fotbal de masă, tenis de masă, darts; sală de conferințe, coșuri de baschet; rummy, table, șah; loc de joacă pentru copii; bărcuțe de 4 locuri cu rame.

Dotări camere: Hotel Sunrise pune la dispoziție 29 camere duble (twin/matrimoniale) în cadrul hotelului, și 45 bungalouri în sat pescăresc. Toate camerele dispun de internet wireless, baie proprie, cabină de duș, televizor, TV prin cablu. Bungalourile au și o mică terasă cu vedere la iaz. Încălzirea în hotel se face prin calorifer, iar în bungalouri cu aparatul de aer condiționat.

Servicii masă: în restaurantul pe două nivele (fumători, nefumători), unde se pot servi mâncăruri tradiționale din pește sau mâncăruri din meniul internațional.

Servicii contra cost: închiriere ambarcaţiuni, trasee turistice (Dunărea Veche, Mila 8, Mila 23, Letea, Lac Zapatna, Lac Capcicova, Lac Jucova, Lac Iacob, Canal Caraorman etc), pecuit sportiv, birdwatching -Delta Dunării fiind un adevărat paradis faunistic, transport pentru grupuri, oriunde în Delta Dunării, prin noul sercviciu Sunrise-Water Taxi.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / noapte / persoana / ##tip_masa##


Tariful este pentru cazare in camera dubla matrimoniala HOTEL.
Servicii gratuite pentru turistii cazati in hotel:
 Internet wireless  Acces la cele 2 piscine/ Sezlonguri ,umbrelute, prosoape la piscina;  Loc de joaca pentru copii;  Acostare ambarcatiuni private;  Acces la Sala de Fitness, Echipamente : banda de alergare, banca inclinata, 2 biciclete, aparat de forta multifunctional, aparat de vaslit, bancuta ridicare greutati;  Cusete depozitare ustensile de pescuit;  Tenis de masa , billiard, masa fotbal, dart’s  Servicii de receptie, informatii turistice etc.
Acest sejur se poate achita si cu tickete de vacanta Sodexo, Cheque Vacances, Edenred.
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 19.11.2018



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}