Oferta cazare Hotel Riviera prin agentia C&AE Business Travel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in Mamaia la Hotel Riviera

Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera Hotel Riviera
Localizare: Hotel Riviera este situat in centrul statiunii Mamaia, la doar 20 metri de plaja. Este cel mai înalt hotel de pe litoral, având 14 etaje si ofera o vedere panoramica deosebită asupra Mării Negre si a lacului Siutghiol. A fost complet modernizat la interior in 2016 si realizat cu ultimele tehnici de confort, oaspetii care ii trec pragul experimentand un produs si servicii superioare standardului de trei stele. Proprietatea se află la 100 de metri de o staţie de autobuz şi la 9 km de gară si la 4 km de parcul acvatic Aqua Magic. Hotelul este localizat la 1,1 km de cazinoul din Mamaia, la 1,3 km de cinematograful în aer liber Albatros şi la 2,1 km de plaja Kudos.

Facilitati: Hotel Riviera ofera turistilor: restaurant (capacitate 550 persoane), spatiul este impartit generos in patru zone: interior (160 locuri la mese), lounge (40 locuri la canapele si mese), terasa 340 locuri si terasa-bar 40 locuri, receptie cu program nonstop, camera de bagaje, loc de joaca pentru copii in interior si exterior, centru de conferinte (capacitate de peste 300 locuri), cutii depozitare valori. Oaspeţii au la dispoziţie o parcare, în funcţie de disponibilitate.

Camere: Hotel Riviera ofera peste 520 locuri de cazare si are urmatoarele tipuri de camere: 167 camere duble standard cu vedere la mare, 56 camere duble VIP cu vedere frontal la mare si dotari superioare, 14 camere Studio VIP (incluzand o canapea extensibila si dotari superioare), 2 apartamente situate la etajul 14 al hotelului cu vedere frontal la mare si 3 camere tip Family Suite. Toate camerele sunt dotate cu pat matrimonial. Camerele ofera gratuit Wi-Fi, TV prin cablu, sistem automat de climatizare si balcon dotat cu masuta si scaune. Baile proprii au in dotare cabine moderne de dus, uscator de par.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

Tarif:pret euro/apartament/zi
Cazare Apartament Promenada
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 30.11.2018



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}