Cazare Hotel Gala Oradea - oferte cazare hotelul Hotel Gala Oradea

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |

Cazare Oradea, Hotel Gala Oradea

Hotel Gala Oradea Hotel Gala Oradea Hotel Gala Oradea Hotel Gala Oradea Hotel Gala Oradea Hotel Gala Oradea Hotel Gala Oradea Hotel Gala Oradea Hotel Gala Oradea Hotel Gala Oradea Hotel Gala Oradea
Hotelul Gala face parte din categoria hotelurilor de 3 stele si poate satisface cele mai pretentioase gusturi. Hotelul Gala este situat in Oradea, str. B.P.Hasdeu nr.19-20, la 50m distanta fata de Camera de Comert si Industrie Bihor-Oradea si la 500 de centrul pietonal al orasului.
Hotelul Gala se compune din 20 camere in regim single si double, cu paturi matrimoniale, dotate cu baie proprie, TV prin cablu, minibar, telefon cu iesire la international, internet wireless.
In incinta hotelului se mai gasesc : o sala pentru servirea mesei cu bar de zi la nivelul parterului (pentru 40 persoane), un salon pentru intalniri si discutii la etajul I si o miniterasa la etajul II. Hotelul mai dispune de o terasa de vara dotata cu bar si grill pentru minuturi, utilizata in sezonul estival.
Masinile clientilor sunt protejate in curtea interioara a hotelului si in parcarea terasei de vara, fiind supravegheate permanent cu camere video.Oferta de la ROMAIA TRAVEL detalii despre agentia ROMAIA TRAVEL
Perioada cazare Pret/cazare/persoana/tip camera
De la Pana la Cam. single Cam. dubla Cam. tripla  
02.Sep.2019 27.Dec.2019 - 155 RON -
02.Sep.2019 27.Dec.2019 - 205 RON -
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / noapte / persoana /
detalii oferta


# #