Oferta cazare Hotel COTA O MIE prin agentia Pico Mar Travel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in Sinaia la Hotel COTA O MIE

Complexul Hotelier COTA O MIE este amplasat într-un cadru natural mirific, în apropierea orașului Sinaia, pe drumul către Târgovişte-DN 71, la aproximativ 800 m față de Mănăstirea „Înălţarea Domnului”.
Fiind poziţionat în Parcul Natural Bucegi, la o altitudine de 1000 m, oferă posibilitatea desfăşurării activităţilor, drumeţiilor, relaxării şi recreerii într-un cadru natural liniştit. Masivul Bucegi deține un loc de frunte în lanțul Carpaților, prin flora de rara bogație și diversitate, care atrage numeroși turiști.
Complexul oferă posibilităţi multiple de cazare în Hotel COTA O MIE şi Hanul cu Urşi. Indiferent că vreţi un mic dejun hrănitor, un prânz delicios sau o cină romantică, maeştrii noştri bucătari vă oferă preparate de excepţie. Meniul este variat și poate fi servit în restaurantul hotelului, pe terasa exterioară sau in resturantul hanului.
Bucătăriile restaurantelor Hotelului COTA O MIE și Hanului cu Urși vă aşteaptă cu preparate tradiţionale româneşti, dar şi cu produse cu specific internaţional. Ciorbe proaspete, preparate la grătar, produse din pește, salate sau deserturi sunt doar cateva dintre bunătățile pe care le regăsiți în meniu.
Petrecere corporate, petrecere privată, aniversare, botez sau nuntă, Complexul Hotelier COTA O MIE este alegerea ideala.
În incinta hotelului avem o sală de conferințe cu o capacitate de 40 de locuri, destinată ședințelor, cursurilor, team building-urilor, training-urilor și prezentărilor.
La cerere, vă putem pune la dispoziție flipchart, videoproiector și multe alte dotari și echipamente tehnice.

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
13.Sep.2019 - 22.Dec.2019 - 110 RON - Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in RON / noapte / persoana / Mic dejun inclus

Tarifele includ: cazare 1 noapte, acces Centrul SPA cu piscina, sauna umeda si uscata, sala de fitness Internet wireless, parcare.

Tarifele nu sunt valabile in perioada Sarbatorilor si Evenimentelor.

Conditii pentru rezervare: plata integrala sau avans 30 % dupa confirmarea rezervarii iar diferenta se va achita cel tarziu cu 10 zile inaintea inceperii sejurului.

Optional transport, transferuri.
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 12.09.2019Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}