Cazare Hotel Dobrudja - oferte cazare hotelul Hotel Dobrudja

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |

Cazare Albena, Hotel Dobrudja

Hotel Dobrudja Hotel Dobrudja Hotel Dobrudja Hotel Dobrudja Hotel Dobrudja
Localizare: hotelul se afla in centrul statiunii, la doar 150 metri distanta fata de plaja, fiind simbolul statiunii Albena si cel mai inalt hotel.
Capacitate: hotelul reprezinta o cladire de 17 etaje, cu 6 ascensoare, avand 240 de camere duble, 17 apartamente de 4 persoane, 26 apartamente de 6 persoane si 3 studiouri.
Facilitati hotel: piscina interioara si exterioara cu sectiune pentru copii, restaurant, bar, birou de schimb valutar, magazine, centru de prim ajutor, seif (contra-cost), birou rent-a-car, acces persoane cu dizabilitati, night club, jocuri mecanice (contra-cost), biliard (contra-cost), internet cafe (contra-cost), tenis de masa (contra-cost), garaj, parcare.
Facilitati SPA: hotelul detine cel mai mare si mai performant centru SPA de pe litoralul bulgaresc. Procedurile sunt realizate in cea mai mare parte in urma controlului unui specialist. Contra-cost, oaspetii au acces la urmatoarele facilitati: fitness, sauna, jacuzzi, solar, masaj, diverse tratamente si porceduri.
Dotari camere: TV prin satelit, telefon, minibar, posibilitate de conectare la internet (contra-cost), baie cu cada, uscator de par, balcon, aer conditionat. Doar unele camere au balcon si aer conditionat.

# #