Oferta cazare Hotel Feriendorf Kirchleitn Dorf Grosswild prin agentia Estella Travel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in Bad Kleinkirchheim la Hotel Feriendorf Kirchleitn Dorf Grosswild

Hotel Feriendorf Kirchleitn Dorf Grosswild Hotel Feriendorf Kirchleitn Dorf Grosswild Hotel Feriendorf Kirchleitn Dorf Grosswild
Una dintre alegerile noastre de top din Bad Kleinkirchheim. Feriendorf Kirchleitn Dorf Grosswild se află lângă Bad Kleinkirchheim, la marginea rezervaţiei biosferei Nockberge. Oferă apartamente confortabile în ferme recent amenajate, cu acces gratuit la internet WiFi. Oaspeţii au la dispoziţie un restaurant specializat în fripturi.

Toate apartamentele includ o bucătărie sau o chicinetă utilată complet cu ustensile de bucătărie, o zonă de luat masa şi o sobă din teracotă. Au canapea extensibilă şi TV cu canale prin satelit sau prin cablu. Unele apartamente oferă un balcon sau acces la grădină.

Feriendorf Kirchleitn asigură o saună cu zonă de relaxare. Există un loc de joacă pentru copii şi servicii profesioniste de îngrijire a copiilor - în timpul verii pentru copii cu vârsta peste 6 ani, în timpul iernii pentru copii cu vârsta peste 3 ani.

Feriendorf Kirchleitn Dorf Grosswild se află la 100 de metri de telecabina Brunnach, disponibilă gratuit pe perioada verii cu cardul Carinthia. În timpul iernii, oaspeţii pot încerca săniuş şi drumeţii cu rachete de zăpadă. Aveţi la dispoziţie tururi cu ghid, echitaţie şi ciclism montan în parcul naţional Nockberge pe toată durata verii.

Proprietatea poate organiza drumeţii cu ghid prin zăpadă, plimbări cu sania trasă de cai, plimbări nocturne cu torţe, precum şi alte activităţi.

În perioada 09 ianuarie - 04 martie 2016, hotelul oferă permise de schi de 6 zile pentru copiii cu vârsta sub 12 ani la preţul de 6 EUR, dacă aceştia sunt însoţiţi de cel puţin un părinte sau un bunic care cumpără un permis de schi de 6 zile pentru zona de schi Bad Kleinkirchheim - St. Oswald.

În perioada 05 martie - 28 martie 2016, tarifele includ un skipass gratuit pentru zona de schi Bad Kleinkirchheim - St. Oswald şi o reducere de 50% pentru acces la centrele spa locale.

De la mijlocul lunii aprilie până la sfârşitul lunii octombrie, cardul Kärnten este inclus în tarif. Acest card asigură numeroase gratuităţi şi reduceri în toată regiunea Carintia.

Toate taxele (inclusiv suplimentele obligatorii platibile in agentie) sunt incluse in pret.
Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

Pretul include cazare si tipul de masa aferent

Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 03.10.2017Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro