Oferta cazare Hotel Naslada prin agentia Q Travel Confort

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in la Hotel Naslada

Hotel Naslada Hotel Naslada Hotel Naslada Hotel Naslada Hotel Naslada Hotel Naslada Hotel Naslada Hotel Naslada Hotel Naslada Hotel Naslada Hotel Naslada
LOCALIZAREA UNITATII DE CAZARE : Hotel NASLADA este situat în zona turistică a oraşului Balcic, oraş ce a fost în timpuri vechi reşedinţa de vară a Reginei Maria a României. Această reşedinţă include un parc impresionant, cu un gazon de 36 de acri şi o grădină botanică, a doua gradina cea mai mare din Europa.

DESCRIEREA UNITATII DE CAZARE : Hotel NASLADA se afla pe malul estic al litoralului bulgar, in zona Dvoretsa in Balchik sau “oraşul alb de la Marea Neagră” – unde poetul Ovidiu i-a dat acest nume când l-a zărit de pe mare, în drum către Tomis (Constanţa), locul său de exil la Pontul Euxin. Populaţia Balcicului este de 15000 de locuitori si are o istorie veche de 26 de secole. În secolul al IV–lea î.Hr. grecii au format colonii în zonă: Mesemvria / Nesebar / Apolonia / Sozopol / Odesos / Varna / Kruni. Kruni este primul nume al oraşului Balcic şi înseamnă “izvor”, “sursă”. În secolul III î.Hr. marea a aruncat pe ţărm o statuie a zeului grec Dionysos şi oraşul a fost numit Dionyssopolis. Un templu al lui Dionysos a fost construit în centrul oraşului şi localnicii îl foloseau pentru a se închina lui Dionysos - zeul vinului şi a Demetrei - zeiţa belşugului. În vremea romanilor a fost construit un mare bastion cu labirinturi subterane, ce a supravieţuit până în sec VI, era noastră. Ruinele sale pot fi încă văzute în partea nouă a oraşului. Există diferite versiuni privind originea denumirii de “Balcic”: fie de la cuvântul “baldjikei” – “sătuc dulce”, fie de la “balyk” – “peşte”. Produsele ecologice din această regiune sunt excelente, de aceea mierea, fructele şi legumele sunt suculente şi gustoase. Balcic este o staţiune liniştită şi confortabilă. Oamenii pot afla aici odihna adevărată după viaţa intensă din oraşe. Oricine a fost vreodată aici se va întoarce. Hotelul Naslada din Balchik ofera conditiile excelente petrecerii unui sejur linistit inconjurat de natura, cu conditii foarte bune de cazare.

STRUCTURA DE CAZARE : Hotel NASLADA are corpuri de 2*+,3* si 3*+ si detine 150 camere cu 2 si 3 paturi si 13 apartamente dotate cu: Grup sanitar, TV, aer conditionat ( nu la toate camerele ), telefon, balcon, minibar.

SERVICII SI FACILITATI : Hotel NASLADA are un restaurant, gratar, specializat în pregătirea bucatelor bulgaresti şi un bar cu o mare selecţie de băuturi. Pentru toţi cei care isi petrec vacanta in hotel există două piscine, o sala de fitness, tennis de masa, biliard, sauna, masaj, parcare, schimb valutar, internet, doctor, inchiriere de biciclete, camera de bagaje, seif la receptie.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

Tarifele incep de la 5 euro/persoana/noapte in camera dubla standard fara masa inclusa in tarif.



Nu sunt incluse:

- taxa de rezervare - 1 euro/adult/zi si 0.50 euro/copil/zi ( 3 - 13 ani );

- cina supliment - 6 euro/adult/zi si 5 euro/copil/zi ( 3 -13 ani );

- taxa de statiune - 5 euro/adult/zi si 5 euro/copil/zi ( 3 - 13 ani );


;
Early Booking 10% cu plata integrala pana pe 15.05.2019;




Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 11.04.2019



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}