Oferta cazare Hotel Astor Garden prin agentia Alsys Travel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in la Hotel Astor Garden

Hotel Astor Garden Hotel Astor Garden Hotel Astor Garden Hotel Astor Garden Hotel Astor Garden Hotel Astor Garden Hotel Astor Garden Hotel Astor Garden Hotel Astor Garden Hotel Astor Garden Hotel Astor Garden Hotel Astor Garden
Localizare: Hotelul Astor Garden este un hotel situat la plaja, in prima linie, la 8 km de centrul orasului Varna si 18 km de aeroport.

Facilitati: restaurant principal (tip bufet, 436 locuri), restaurant a la carte (134 locuri), lobby bar, spa bar, snack bar (la piscina si la plaja), program de animatie (atat ziua cat si seara, organizat pentru adulti si copii), activitati sportive, sala de fitness, centru spa, wellness & balneo cu piscine interioare si exterioare, sezlonguri si umbrele incluse la plaja, tenis, volei, mini fotbal, baschet; pentru copii - zona cu jocuri in aer liber, piscine pentru copii atat in exterior cat si in interior, loc de joaca interior, centru specializat (catering si animatie).

Dotari camere: mobilate modern, A/C, TV LCD, baie cu cada si dus, minibar, seif.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

» DESTINATIE

Staţiunea Sf. Constantin şi Elena este una dintre primele staţiuni apărute pe litoralul bulgăresc al Mării Negre, construcţia sa începând încă din anul 1908. Cea mai veche staţiune a Bulgariei poate fi descrisă în doar câteva cuvinte prin parcuri mirifice, plaje intime ascunse într-un şir de faleze şi de golfuri mici, nisip fin şi mult soare.
Denumirea staţiunii Sf. Constantin şi Elena vine de la mănăstirea cu acelaşi nume ce se afla în zonă. Reţineţi că în zilele noastre biserica mănăstirii a fost transformată într-un luxos complex hotelier.
Staţiunea se află în apropiere de Nisipurile de Aur (10 km), la circa 9 km de Varna şi este considerată una dintre cele mai interesante staţiuni de pe litoralul bulgăresc întrucât îmbină într-un mod cu totul aparte aerul de munte, izvoarele minerale şi apa mării.
Individualitatea staţiunii este dată de izvoarele cu apă minerală şi termală (+360C) care pot fi întâlnite pe ţărm, de centru balneologic renumit, de parcul de o frumuseţe aparte cu stejari seculari şi, nu în ultimul rând, de panorama splendidă oferită de golfuleţe. Din aceste motive recomandăm această staţiune pentru relaxare, tratament şi odihnă.

» CAZARE

Hotelul Astor Garden este situat pe plaja din stațiunea Sf. Constantin și Elena. Oferă o piscină în aer liber sezonieră și o piscină interioară. Hotelul de 5 stele oferă o varietate de facilități de spa și wellness, precum saună și baie de aburi. Există un centru de fitness. Hotelul Astor Garden este situat la 4 minute de mers pe jos de Aquahouse Thermal & Beach.

Toate unitățile includ zonă de relaxare, balcon, TV cu ecran plat și canale prin satelit, precum și minibar. Există baie privată cu cadă și duș, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Majoritatea camerelor de la Astor Garden Hotel oferă vedere la mare.

Oaspeții hotelului se pot bucura de mese la restaurantul tip bufet Azzaro, care oferă preparate internaționale și locale, sau la restaurantul à la carte Monty. Hotelul Astor Garden oferă 4 baruri, inclusiv un bar la piscină și un bar pe plajă, pentru ca oaspeții să savureze o băutură sau un cocteil.

Hotelul oferă WiFi gratuit, iar o sală de conferințe este disponibilă pentru întâlniri de afaceri. Un club pentru copii este disponibil la proprietate.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la 19 km de proprietate.
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 26.04.2021



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}