Oferta cazare Hotel Montebello Splendid prin agentia Places 2 Go

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in la Hotel Montebello Splendid

Hotel Montebello Splendid Hotel Montebello Splendid Hotel Montebello Splendid Hotel Montebello Splendid Hotel Montebello Splendid Hotel Montebello Splendid
Această vilă din secolul al XVIII-lea oferă camere de lux cu TV cu ecran plat şi canale prin satelit şi baie cu finisaje din marmură. Situat într-o grădină liniştită, hotelul se află la 10 minute de mers pe jos de gara Santa Maria Novella.

Facilităţile standard ale hotelului Montebello Splendid includ plăpumi moi cu pene şi lenjerie de pat din bumbac egiptean. Camerele sunt de dimensiuni diferite, iar unele au parchet şi o cadă spa. Hotelul are 61 camere.

Micul dejun bogat, tip bufet, este disponibil zilnic şi include suc proaspăt de portocale, omletă şi produse de patiserie. Restaurantul Capriccio serveşte mâncăruri şi vinuri specifice din Toscana, la lumina lumânărilor, pe terasa din grădină.

Ponte Vecchio şi Galeria Uffizi sunt la 18 minute de mers pe jos de Montebello, pe malurile râului Arno. Autostrada A1 este la 8 km distanţă. Hotelul oferă o parcare subterană.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

Transport, la cerere
Tariful este valabil pentru 5 nopți
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 10.09.2019Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}