Oferta cazare Hotel Nina Studios prin agentia Alsys Travel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Cazare in la Hotel Nina Studios

Hotel Nina Studios Hotel Nina Studios Hotel Nina Studios
Nina Studios este situat intr-o locatie linistită in apropiere de centrul din Skala Potamia, unde puteti găsi o multime de optiuni pentru relaxare si divertisment. Studiourile noastre sunt complet echipate pentru a vă oferi cele mai bune studiouri self-catering de vacantă pe insula Thassos. Toate studiourile noastre au o bucătărie complet echipată, frigider, televizor, aer conditionat, baie proprie, balcon si privat sau verandă. Pentru cei care doresc, exista un grătar, iar in apropiere exista supermarket-uri, restaurante, cafe-baruri, precum si plaja de nisip minunate in Skala Potamia. Distanta pana la plaja: 500 m.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

» TIPOLOGIE CAMERE
studio cu 2 paturi: 1 camera cu 1 pat dublu matrimonial sau 2 paturi twin
Camera are 25m² este dotata cu A/C, balcon, izolare fonică, bucătărie, cana electrica de incalzit apa, cafetiera, TV LCD / cu ecran plat, canale prin satelit, uscător de păr, dulap, baby-cot disponibil (la cerere); curatenie la fiecare 3 zile

studio cu 3 paturi: 1 camera cu 1 pat dublu matrimonial + 1 pat pentru 1 persoana sau 3 paturi twin
Camera are 25m² este dotata cu A/C, balcon, izolare fonică, bucătărie, cana electrica de incalzit apa, cafetiera, TV LCD / cu ecran plat, canale prin satelit, uscător de păr, dulap, baby-cot disponibil (la cerere); curatenie la fiecare 3 zile.



» SERVICII INCLUSE:
cazare
-A/C
-TV
-Wi-fi internet
-balcon
-gradina
-BQ
-parcare in fata unitatii de cazare


» DESTINATIE

Skala Potamia este o statiune estivala foarte populara amplasata la aproape 15 kilometri de Thassos Town şi aproximativ 32 de kilometri de Skala Prinos.

Plaja se întinde de-a lungul unui golf in partea de nord-est a insulei si este înconjurata de un spectaculos lanţ de munţi împăduriţi, printre care Muntele Ipsario, cel mai înalt munte de pe Thassos cu o altitudine de 1204 de metri deasupra nivelului mării. Golful ofera peste doi kilometri de plaja de nisip, cu câteva mici zone de stanci şi pietricele. Plaja „Golden Beach” prezinta un nisip alb pur, foarte fin si perfect pentru copii pentru a se juca şi a construi castele de nisip.

Plaja a primit numele de la culoarea de nisip în timpul orelor de dupa-amiaza cand soarele straluceste puternic, dându-i o culoare aurie. Golden Beach detine cu mândrie distinctia oferita de cele două steaguri albastre („Blue Flag”).

Jumătatea de sud a Golden Beach este numit “Chrissi Akti” de către localnici. “Chryssi” în traducere engleză înseamnă “de aur”. Mergand pe jos de la capatul de sud al plajei spre nord, veţi ajunge în cele din urmă oraşul – staţiune turistică Skala Panagia, situat pe un deal din celălalt capăt al Golden Beach, cunoscut sub numele „Chrissi Ammoudia”.

» CAZARE
Nina Studios 3* este localizat in Skala Potamia, la 150 m de plaja frumoasa cu nisip. In apropierea hotelului exista magazine, restaurante si cafenele.

Nina Studios 3* pune la dispozitia oaspetilor sai gradina si barbeque (gratar/zona de picnic), parcare.

Nina Studios 3* are 9 studiouri si un apartament, complet echipate. Camerele au in dotare aer conditionat, chicineta, fierbator de apa, filtru de cafea, frigider, seif, baie, feon.
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 25.03.2021



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}