Oferta cazare Hotel Mykonos Theoxenia prin agentia Places 2 Go

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in Mykonos la Hotel Mykonos Theoxenia

Hotel Mykonos Theoxenia Hotel Mykonos Theoxenia Hotel Mykonos Theoxenia Hotel Mykonos Theoxenia Hotel Mykonos Theoxenia Hotel Mykonos Theoxenia Hotel Mykonos Theoxenia Hotel Mykonos Theoxenia Hotel Mykonos Theoxenia Hotel Mykonos Theoxenia Hotel Mykonos Theoxenia Hotel Mykonos Theoxenia Hotel Mykonos Theoxenia Hotel Mykonos Theoxenia Hotel Mykonos Theoxenia Hotel Mykonos Theoxenia Hotel Mykonos Theoxenia Hotel Mykonos Theoxenia
Bucurându-se de o locaţie fabuloasă lângă faimoasele mori de vânt din Mykonos şi aproape de pitorescul cartier Mica Veneţia, acest hotel elegant oferă apartamente retro anii '60-a inspirat şi facilităţi excelente.

Fiecare dintre apartamentele de la Mykonos Theoxenia Hotel este decorat elegant, cu o puternică influenţă anii '60 şi balcoane spaţioase. Oaspeţii se pot bucura de un pachet de bun venit la sosire, precum şi mic dejun gratuit. În timpul zilei, oaspeţii se pot răsfăţa într-o varietate de tratamente de relaxare şi frumuseţe la spa hotelului. Zona de piscină oferă un loc perfect pentru a vă relaxa şi bucura de soarele mediteranean.

Locaţie magnifică de Theoxenia Hotel permite oaspeţilor să acceseze cu uşurinţă cele mai bune foarte Mykonos, care are de oferit. Baruri şi cluburi de noapte sunt la doar câţiva paşi distanţă de hotel, fără a strica atmosfera liniştită şi relaxantă. Simt vacanta este sporită de servicii profesionale şi personalizate de personal Theoxenia lui.

Cele 52 camere sunt decorate in stilul minimalist, cu influente glam, imbinand confortul cu luxul. Puteti opta pentru o camera dubla, apartament sau suite de lux. Pentru cei care vor sa se trezeasca cu Marea Egee in fata ochilor, sunt recomandate camerele de lux ce au terasa si balcon spre mare. Decorate in stilul anilor '60, camerele sunt echipate cu podele din lemn, bai luxoase cu dus, cada sau jacuzzi, aer conditionat, TV, canapea, uscator de par.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
08.Jun.2019 - 16.Jun.2019 - 238 EURO - Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / Mic dejun inclus

preturile sunt pe persoana / pe noapte
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 03.04.2019Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}