Oferta cazare Hotel HVD Club Miramar Deluxe prin agentia Alsys Travel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in la Hotel HVD Club Miramar Deluxe

Hotel HVD Club Miramar Deluxe Hotel HVD Club Miramar Deluxe Hotel HVD Club Miramar Deluxe Hotel HVD Club Miramar Deluxe
HVD Miramar Deluxe - Ultra All Inclusive se află în Obzor şi are zonă de plajă privată, 3 piscine, dintre care una este încălzită, și o piscină încălzită pentru copii. Conexiunea WiFi este gratuită.

Toate camerele și suitele de la HVD Miramar Deluxe - Ultra All Inclusive sunt dotate cu seif, minibar, aparat de cafea, meniu de perne special şi TV de 43 inch. Camerele au baie cu duș și articole de toaletă de marcă. Toate unităţile au balcon sau terasă mobilată. Accesul WiFi este gratuit.

Micul dejun este tip bufet, această masă fiind servită şi pentru oaspeţii care se trezesc mai târziu.

Oaspeții de la HVD Miramar Deluxe - Ultra All Inclusive au acces gratuit la facilitățile de spa ale proprietății partenere, inclusiv la sala de fitness și la piscina interioară.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

» CAZARE
Hotelul HVD Club Miramar – Ultra All Inclusive are o amplasare frumoasă în Obzor, una dintre cele mai populare staţiuni de la Marea Neagră, pe plaja de nisip. Oferă o vacanţă extraordinară şi relaxantă cu o serie de facilităţi.

Relaxați-vă pe terasa superbă cu vedere magnifică la mare, bucuraţi-vă de soare lângă barul de pe plajă, cu şezlonguri şi umbrele, sau practicaţi sporturi nautice și faceţi excursii cu bicicleta prin peisaje naturale frumoase. Hotelul HVD Club Miramar – Ultra All Inclusive are piscine mari în aer liber şi 1 piscină interioară. De asemenea, puteţi juca volei pe plajă.

Relaxaţi-vă la centrul spa şi bucuraţi-vă de un somn odihnitor în camera dumneavoastră spaţioasă şi elegantă.

Dacă sunteţi în vacanţă împreună cu cei mici, profesioniştii de la clubul copiilor se vor ocupa de copiii dumneavoastră, oferindu-le un program distractiv care include dans, jocuri şi lecţii vesele.

» SERVICII
cazare 4* Ultra All Inclusive
1 piscina
acces imediat la plaja
wi-fi inclus
parcare gratuita
camere de familie
transfer de la si/sau aeroport
bar
» DESTINATIE
Denumirea tracica şi greaca veche a statiunii Obzor a fost Naulochos, un mic port de pe coasta Traciei, colonia Mesembria. Vechii romani numit-o Templum Iovis (Templul lui Jupiter); Pliniu i-a spus Tetranaulochus.

Grecii au denumit statiunea Obzor cu numele de Heliopolis – Orasul Soarelui, iar parcul statiunii dezvaluie etapa cu etapa indicii ale dominatiei grece si romane: coloane si statui antice, ruine ale unei cetati si ale unei fortarete.

În timpul dominaţiei otomane in Bulgaria, localitatea a fost cunoscuta sub numele de Gözeken. Numele modern a fost introdus în 1936; Obzor a obţinut statutul oraşului, la 9 septembrie 1984.
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 28.02.2022



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}