Oferta cazare Hotel Sunrise All Suites Resort prin agentia Alsys Travel

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Cazare in la Hotel Sunrise All Suites Resort

Hotel Sunrise All Suites Resort Hotel Sunrise All Suites Resort Hotel Sunrise All Suites Resort Hotel Sunrise All Suites Resort Hotel Sunrise All Suites Resort Hotel Sunrise All Suites Resort Hotel Sunrise All Suites Resort Hotel Sunrise All Suites Resort Hotel Sunrise All Suites Resort Hotel Sunrise All Suites Resort Hotel Sunrise All Suites Resort Hotel Sunrise All Suites Resort
Localizare: Sunrise All Suites Resort se află la 3 km nord de Obzor şi la numai 350 de metri de plaja. Complexul este situat la 65 km nord de Aeroportul Internațional Burgas și la sud de Aeroportul Internațional Varna.

Facilitati: În cadrul complexului există 3 piscine pentru adulți și 3 piscine pentru copii, un iaz, un loc de joacă în aer liber, un miniclub pentru copii, un lounge bar, un snack bar și magazine. Oaspeții pot savura o varietate de preparate bulgărești și internaționale la restaurantul principal a la carte. De asemenea, complexul oferă gratuit o parcare în aer liber cu pază, cu peste 70 de locuri de parcare.

Activitati: saună, sală de fitness, cameră de jocuri, spa & centru de wellness, masaj, teren de joacă pentru copii, biliard, tenis de masă, karaoke, darts, bibliotecă, grătar, baie turcească/baie de aburi.

Servicii: transfer de la/la aeroport, spălătorie, curăţătorie chimică, schimb valutar, magazin de suveniruri/cadouri, închirieri biciclete, închirieri auto, birou de turism, fax/copiator, animatori, check-in/check-out privat, serviciu de transfer (contra cost).

Dotari camere: Sunrise All Suites Resort oferă apartamente cu aer condiţionat, o conexiune Wi-Fi şi o baie, prevăzută cu o cadă.

Perioada Pret de persoana/noapte/tip camera
Perioada / tipul camerei Single Double Triple  
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / noapte / persoana / ##tip_masa##

» SERVICII
cazare 4* All Inclusive
zona de plaja privata
2 piscina
wi-fi inclus
parcare gratuita
camere de familie
transfer de la si/sau la aeroport
bar

» DESTINATIE
Denumirea tracica şi greaca veche a statiunii Obzor a fost Naulochos, un mic port de pe coasta Traciei, colonia Mesembria. Vechii romani numit-o Templum Iovis (Templul lui Jupiter); Pliniu i-a spus Tetranaulochus.

Grecii au denumit statiunea Obzor cu numele de Heliopolis – Orasul Soarelui, iar parcul statiunii dezvaluie etapa cu etapa indicii ale dominatiei grece si romane: coloane si statui antice, ruine ale unei cetati si ale unei fortarete.

În timpul dominaţiei otomane in Bulgaria, localitatea a fost cunoscuta sub numele de Gözeken. Numele modern a fost introdus în 1936; Obzor a obţinut statutul oraşului, la 9 septembrie 1984.

» CAZARE
Sunrise All Suites Resort este situat la 3 km spre nord de Obzor și la 450 de metri de malul mării. Deschis in vara anului 2008, complexul oferă o oportunitate extraordinară pentru o vacanță relaxantă de vară.

Complexul pune la dispoziția oaspeților camere și suite elegante, situate în 4 clădiri separate.

Complexul cuprinde 3 piscine pentru adulți și 3 pentru copii, un iaz natural bio, loc de joacă în aer liber, mini club pentru copii, un lounge bar, un snack bar și diferite magazine. Oaspeţii se pot bucura de o varietate de preparate bulgăreşti şi internaţionale la restaurantul principal a la carte.

Sunrise All Suites Resort are o zonă de plajă privată, unde se pot practica diferite sporturi nautice. De asemenea, există o parcare gratuită păzită, în aer liber, cu peste 70 de locuri.

Proprietatea este situată la 65 km spre nord de Aeroportul Internațional Burgas și la sud de Aeroportul Internațional Varna.
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 28.02.2022



Pentru a putea raporta o oferta trebuie sa ai cont de utilizator pe InfoTurism.ro


# #
{include: design/_smarty/inc/activity-log/tourist.tpl}