Circuit Africa de Sud & Safari in Parcul Kruger - Vacanta in Tara curcubeu / 12 zile

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Africa de Sud & Safari in Parcul Kruger - Vacanta in Tara curcubeu / 12 zile / 12 zile

» Plecari: 14.Oct.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 12 zile
» Pret: de la 1899 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 14.10.2020
» Categorie cazare 3*

» Traseu: Johannesburg – Soweto – Pretoria - Parcul Kruger – Panorama Route – Sun City – Cape Town


PROGRAM

Ziua 1: Bucuresti – Johannesburg via Doha
Ora 22:35 Intalnire pe aeroportul din Otopeni, cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare la ora 00:35, pentru zborul catre Johanesburg, cu escala in Doha, compania Qatar Airways. Sosire in Doha la ora 05:20, imbarcare la ora 07:45. Ora 15:35 aerizare la Johannesburg, numit si "Orasul de Aur", centrul financiar al continentului african. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru cazare in Johannesburg.

Ziua 2: Johannesburg – Soweto
Mic dejun. Tur de oras la Johannesburg si la Soweto. Vom admiraDistrictul Central de Afaceri, Curtea Magistratilor, Carlton Centre si Muzeul Africa. Dupa amiaza, continuam cu Soweto, unde vom vizita Piata Libertatii, Muzeul Hector Pieterson, Biserica Regina Mundi si casa lui Nelson Mandela. Cazare in Johannesburg.

Ziua 3: Johannesburg – Pretoria
Mic dejun.Excursie optionala laPretoria, capitala administrativa a Africii de Sud. Se poate vizita Muzeul Mapungubwe al Universitatii din Pretoria, Muzeul de Cultura Istorica si Muzeul Smuts din Irene, langa Pretoria.Cazare in Johannesburg.

Ziua 4: Johannesburg – Parcul Kruger
Mic dejun. Dimineata pornim catreParcul National Kruger,una dintre cele mai mari rezervatii naturale de pe glob. Parcul adaposteste elefanti, lei, crocodili, rinoceri, hipopotami, zebre, antilope, bivoli, gazele, girafe. Cazare, pranz si cina la hotel de tip lodge in Parcul Kruger.

Ziua 5: Parcul Kruger – Game Drive
Mic dejun. Vizitarea Parcului National Kruger, imbarcandu-ne in jeep-uri de safari decapotabile. Kruger este considerat de multi drept cel mai renumit dintre parcurile nationale sud-africane. Aici sunt mai multe specii de mamifere decat in oricare alta rezervatie africana de vanatoare, iar studiile arata ca este parcul cu cea mai mare biodiversitate din lume. Aici vei simti magia Africii. Cu putin noroc veti putea vedea toate animalele din grupul Big Five. Cazare, pranz si cina la hotel de tip lodge in Parcul Kruger.

Ziua 6: Parcul Kruger – Panorama Route – Johannesburg
Mic dejun. Vom avea ocazia sa vedem una dintre cele mai spectaculoase rute panoramice, un drum ce ne va conduce, printre altele, la Canionul raului Blyde, una dintre marile atractii ale continentului africanCanionul incepe din orasul Graskop si include Bourke’s Luck Potholes (Puturile Norocoase ale lui Burke) – denumite astfel dupa numele cautatorului de aur. Cazare in Johannesburg.

Ziua 7: Johannesburg – Sun City
Mic dejun. Plecam catre Sun City, o statiune luxoasa situata la aproximativ 150 km nord-vest de Johannesburg, inconjurata pe o parte de o regiune muntoasa si pe alta de o regiune de savana cu tufisuri spinoase. Vizita optionala in Parcul National Pilanesberg. Cazare in Sun City.

Ziua 8: Sun City – Johannesburg – Cape Town
Mic dejun. Transfer cu autocarul la Johannesburg pentru zbor catre Cape Town, capitala legislativa a tarii si una dintre cele mai frumoase din lume. Intalnire cu reprezentantul local si scurt tur de oras. Cazare in Cape Town.

Ziua 9: Cape Town – Stellenbosch & Franschhoek
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala pe Drumul Vinului. Incepem excursia cu Stellenbosch; este cel mai pitoresc orasel sud-african din provincia Western Cape. Situat la circa 30 km de Cape Town, drumul Vinului Stellenbosch cuprinde 106 pivnite, iar noi vom savura o delicioasa degustare de vinuri la una din aceste podgorii. Ne continuam drumul viticol catre orasul Franschhoek, considerat capitala culinara a Africii de Sud. Cazare in Cape Town.

Ziua 10: Cape Town – Capul Bunei Sperante
Mic dejun. Vom vizita astazi PeninsulaCapul Bunei Sperante, trecand prin Hout Bay. Vom vedea coloniile de pinguini de pe plajaBoulders si Cape Point, unde se spune ca se intalnesc apele oceanelor Atlantic si Indian. Continuam drumul prin Muizenberg, spre Gradina Botanica Nationala Kirstenbosch, gradina de renume mondial. Cazare in Cape Town.

Ziua 11: Cape Town – Bucuresti via Doha
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Cape Town pentru imbarcarea pe zborul Companiei Qatar Airways cu destinatia Doha. Decolare la ora 12:40, sosire la Doha la ora 23:45.

Ziua 12: Doha – Bucuresti
Imbarcare in Doha la ora 06:50 si sosire in Bucuresti la ora 11:55.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
- Bilete de avion Bucuresti – Johannesburg – Bucuresti si Johannesburg – Cape Town – Johannesburg via Doha, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, compania Qatar Airways;
- Taxele de aeroport, pentru zborul international si cel domestic(se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
- 4 nopti cazare cu mic dejun in zona Johannesburg la hotel de 3*;
- 2 nopti cazare cu mic dejun, pranz si cina in Parcul Kruger in lodge de 3*;
- 1 noapte cazare cu mic dejun in Sun City la hotel de 3*;
- 3 nopti cazare cu mic dejun in zona Cape Town la hotel de 3*;
- Asistenta turistica in limba romana.


NU SUNT INCLUSE
- Servicii la sol – 645 euro/persoana(se achita obligatoriu la inscriere) si includ: ½ zi game drive cu jeepurile in Parcul Kruger cu ghid local; taxa de intrare si ghid local in Parcul Kruger; tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbuz; bilete de intrare la obiectivele turistice;
- Taxa de viza si procesare Africa de Sud: 58 euro/persoana, se poate modifica pana la obtinerea accesteia;
- Excursiile optionale;
- Taxe de oras, se achita la receptia hotelurilor, aproximativ 2 euro/persoana/zi;
- Asigurare medicala si asigurarea storno (recomandate);
- Bacsis pentru sofer – se achita local (aproximativ 2 eur de persoana/zi pentru sofer si ghid).

Oferta din categoria:


 
Africa de Sud & Safari in Parcul Kruger - Vacanta in Tara curcubeu / 12 zile - 12 zile / 1899 EURO
Plecare Pana la
14.Oct.2020 25.Oct.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 17.10.2019
# #