Circuit CircuitAfrica de Sud& Zambia-Zimbabwe (Cascada Victoria)

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

CircuitAfrica de Sud& Zambia-Zimbabwe (Cascada Victoria) / 15 zile

» Plecari: 05.Oct.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 15 zile
» Pret: de la 3990 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Cape Town - Robben Island - Kruger - Johannesburg – Pretoria - Victoria Falls - Zambia


Ziua 1 Bucuresti – Cape Town
Va veti intalni la aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei care va va asista la formalitatile de check in pentru imbarcarea pe zborul catre Cape Town.

Ziua 2 Cape Town
Sosire in Cape Town si transfer catre hotel Radisson Blu Le Vendome 4*.

Ziua 3 Cape Town
Mic dejun si vizita celui de-al doilea mare oras al Africii de Sud, pe care (daca starea vremii permite) il vom admira mai intai de pe Table Mountain, inalt de 1086 m, unde vom ajunge cu telecabina. Continuam cu un tur panoramic, pe parcursul caruia,vom vedea Castelul, Parlamentul, Primaria, Slave Lodge, muzeul Bo Kaap si Malay Quarter, dupa timp liber pentru shopping la V&A Waterfront.
Cazare la Hotel Radisson Blu Le Vendome 4* sau similar. Mese incluse: mic dejun si pranz.

Ziua 4 Capul Bunei Sperante
Mic dejun. Astazi vom face o excursie de exceptie la Capul Bunei Sperante. Plecam cu autocarul spre Hout Bay si ne imbarcam intr-o mini croaziera pana pe insula Duiker, unde vom vedea colonii de foci ingramadindu-se in jurul tarmului si nenumarate specii de pasari. Continuam spre Rezervatia Capului Bunei Sperante, unde se intalneste cea mai mare concentratie de specii diverse de pasari din toata lumea, ajungand la cel mai sudic punct al traseului, Cape Point, unde Atlanticul se uneste cu Oceanul Indian. Pe drumul de intoarcere vom vedea portul istoric Simon’s Town si colonia de pinguini Jackass (pinguinii africani) de la Boulder’s Beach.
Cazare Hotel Radisson Blu Le Vendome 4* sau similar.Mese incluse: mic dejun si pranz.

Ziua 5Cape Town
Mic dejun. Excursie in zona viticola Stellenbosch, Paarl si Franschhoek .Vinurile din Africa de Sud sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea lor deosebita iar districtul Stellenbosch este cea mai renumita regiune viticola din Africa de Sud.Va invitam sa aflati o parte din secretele producatorilor locali si de asemenea sa degustati mai multe tipuri de vin. Dupa aceasta experienta placuta, vizitam Langa Township,creata pentru africanii negri de dinaintea apartheid-ului. Langa are o importanta culturala si istorica mare si este o zona des vizitata de turisti fiind o localitate saraca, dar cu oameni primitori. Nu te astepta sa vezi blocuri in Langa, ci doar case foarte sarace si familii cu multi copii.
Cazare Hotel Radisson Blu Le Vendome 4* sau similar. Mese incluse: mic dejun si pranz.

Ziua 6 Cape Town - Robben Island
Mic dejun. Ziua incepe cu o excursie cu ferry-ul pana la Robben Island, situata la 6,9 km distanta de Cape Town. Aici puteti vedea inchisoarea unde erau inchisi detinutii politici in perioada Apartheidului, iar turul este realizat de fosti prizonieri. Pe aceasta insula a fost inchis timp de 18 ani si Nelson Mandela, fost lider al opozitiei si ulterior Presedinte al Africii de Sud. Tot in aceasta zi vom face un tur special al minelor de diamant.
Cazare Hotel Radisson Blu Le Vendome 4* sau similar.Mese incluse: Mic dejun si pranz.

Ziua 7 Cape Town - Kruger
Mic dejun. Transfer matinal catre aeroportul international Cape Town si transfer catre hotelProtea Hazyview 3* sau similar.Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 8 Kruger Park
Mic dejun si plecare spre Kruger National Park, cea mai mare rezervatie naturala din Africa, apogeul calatoriei noastre. Kruger National Park se intinde pe 350 km de la nord la sud si se invecineaza cu Mozambic la est si cu Zimbabwe la nord. In cele peste 2 milioane de hectare de teritoriu salbatic exista 147 specii de mamifere, 507 specii de pasari, 114 specii de reptile, 34 specii de amfibii, 334 specii de copaci si 49 specii de pesti ! Daca avem noroc, nu vom rata ‘Cei Cinci Magnifici ai Africii( The Big Five ) – leul, leopardul, elefantul, rinocerul si bizonul. Pranzul il vom servi in parc.
Cazare la hotel Protea Hotel Hazyview 3* sau similar.Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 9 Kruger Park – Johannesburg
Mic dejun. Check-out si plecare matinala catre Johannesburg. Astazi vom strabate Drumul Panoramei, de-a lungul Canionului Blyde River, care face parte din uluitorul masiv muntos Draknensberg, cu opriri la God’s Window (in traducere “Fereastra lui Dumnezeu”, datorita extraordinarei panorame), Bourkes Luck Pot Holes (cavitati cilindrice adanci sapate de raurile Blyde si Treur) si Three Rondavels (care ofera o imagine asupra canionului ce taie respiratia, cu chei gigantice ce se intind pe o lungime de 26 km). De multe ori pare greu de imaginat cum natura a putut crea, in timp, asemenea peisaje bizare. Asemenea minunatii sunt atat de perfecte, incat ai putea crede ca au fost prelucrate de mana omului, cu un ciocanel si o dalta, pentru a arata atat de simetric si armonios.
Cazare la hotel Southern Sun Katherine Street 4* sau similar. Mese incluse: Mic dejun si pranz.

Ziua 10 Johannesburg – Pretoria
Mic dejun si excursie in capitala administrativa Pretoria. Vom admira Palatul Prezidential ce a fost construit intre anii 1910 si 1913. Ansamblul reprezinta mai multe cladiri ce sunt legate intre ele de culoare, avand o lungime de 285 de metri si o latime de 100 de metri. Palatul a fost construit in anul 1910, datorita unirii celor doua colonii: Natal Colony si Cape Colony, formand Uniunea Africii de Sud, iar Pretoria a fost numita in acea perioada, capitala politica si legislativa a noii tari. Astfel, a fost construita o cladire noua care sa le gazduiasca pe cele mai importante personalitati ale guvernului. Veti continua apoi cu Monumentul Voortrekker – ridicat pentru a comemora parasirea insulei de catre imigrantii olandezi si englezi. La fiecare colt al constructiei se afla cate o statuie care infatiseaza cate o persoana importanta a Africii de Sud. Vom continua apoi cu vizita la Muzeul Kruger, o casă modestă victoriana în Church Street,care este cea mai veche si cea mai cunoscuta casa din oras. Apoi continuam cu vizita la Cladirile Union. Amplasate in gradini frumoase, Cladirile Union comanda cel mai inalt punct al orasului pe Dealul Meintjieskop, langa istoric Piata Bisericii, site-ul din prima asezare a orasului.
Cazare la hotel Southern Sun Katherine Street 4* sau similar. Mese incluse: mic dejun si pranz.

Ziua 11Johannesburg– Victoria Falls
Mic dejun si transfer catre aeroportul Intrenational Johannesburg pentru zbor catre Victora Falls.
Astazi vom petrece o experienta memorabila, intr-o excursie unica.Avem prilejul de a admira cea mai mare cascada din lume – Victoria Falls considerata una dintre “ Cele 7 Minuni ale Lumii “. Aceasta este situata pe linia de frontiera a celor doua tari, Zambia si Zimbabwe. Cu un debit de apa impresionant, care se varsa in raul Zambezi , Cascada Victoria este un potop de 500 de milioane de litri de apa care cad cu o viteza de 100 metri pe minut si care produc un tunet naucitor si un nor de fum fabulous, care poate fi vazut de la peste 20 km, de unde si numele local al cascadei “ mosi-oa-tunya” adica “fumul care tuna” ,
Cazare la The Kingdom Hotel 3* sau similar. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 12 Victoria Falls - Zambia
Dupa mic dejun pornim intr-o fascinanta croaziera la apus de soare pe raul Zambezi. Pe parcursul croazierei vom admira vegetatia luxurianta din parcul national Mosi-oa-Tunya si, cu putin noroc, vom vedea crocodili, hipopotami, poate chiar elefanti, precum si alte specii de animale venite la adapat.
Cazare la The Kingdom Hotel 3* sau similar. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 13 – Victoria Falls - Johannesburg
Mic dejun si transfer catre aeroportul Victoria Falls pentru zbor spre Johannesburg. Sosire pe aeroportul din Johannesburg si transfer catre hotel Southern Sun Katherine Street 4* sau similar.
Mese incluse: mic dejun.

Ziua 14: Johannesburg – Bucuresti
Tur panoramic de oras cu autobuzul incel mai mare oras sud-african. Vizitam centrul istoric, Carlton Center, Podul Nelson Mandela, Brixton Tower, Constitution Hill,Muzeul Apartheid-ului, dupa o scurta escala, ne imbarcam pentru zborul catre Bucuresti.
Servicii incluse:
Tarifele includ:
• Bilet de avion pentru zborurile internationale Bucuresti –Cape Town/ Johannesburg– Bucuresti;
• Bilet de avion pentru zborurile interne:Johannesburg – Victoria Falls – Johannesburg si Cape Town - Kruger;
• Taxele de aeroport pentru zborurile internationale : 495 EUR/persoana (se achita la inscriere);
• Taxele de aeroport pentru zborurile interne: 125 EUR/persoana (se achita la inscriere);
• Cazare 12nopti cu mic dejun la hoteluri din program sau similar;
• Mese conform programfara bauturi si cu specificul fiecarei tari (la mic dejun veti avea cafea, ceai si suc )
• Transferuriaeroport -hotel-aeroport;
• Transportul pe toata durata programului se face cu vehicul adaptat la numarul de participanti;
• Tururile de oras: o zi intreaga Cape Town cu pranz la un restaurant local , Johannesburg – jumatate de zi; o zi intreaga Pretoria cu pranz la restaurant local.
• Excursie la Capul Bunei Sperante cu pranz inclus;
• Safari de 1 zi cu pranz inclus in Parcul National Kruger cu jeep-uri 4x4 si rangeri specializati
• Excursie pe celebra Ruta Panorama cu pranz inclus
• Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile din program;
• Intrarile la obiectivele turistice mentionate in program;
• Insotitor vorbitor de limba romana din partea agentiei.
• Pretoria & Minele de Diamant Cullinan
• Cascadele Victoria – Zambia

Tarifele nu includ:
• Bacsis pentru ghizii locali si soferi ce se achita la insotitorul de grup 10euro/pers.;
• Taxa de viza si procesare pe Africa de Sud: 58EUR/persoana
• Excursii optionale ce nu sunt incluse in program;
• Mesele nespecificate in program;
• Asigurarea medicala si storno;
• Cheltuieli personale sau alte servicii nespecificate in program.


Orar de zbor:
05.10.2020Bucuresti 12:55 Doha 17:40 / Doha 01:40 Cape Town 11:10 (a doua zi)
18.10.2020Johannesburg20:15 Doha 06:05 (a doua zi) / Doha 15:30 Bucuresti 20:35

Acte necesare pentru viza:
 pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.
 3 fotografie recenta tip pasaport
 formular de viza corect completat
 adeverinta de salariat in engleza sau traducere legalizata (cu urmatoarele mentiuni: functie, numar zile concediu si faptul ca turistul este in concediu si va continua, la intoarcere, activitatea in acelasi loc de munca) sau talon de pensie; trebuie prezentata atat adeverinta in romana, cat si traducerea legalizata.
 extras cont bancar
 pentru minori: copie certificat de nastere, copie pasaport ambii parinti, copie certificat de casatorie / divort parinti.
Nota: Actele de depun la Ambasada pentru tot grupul, cu 4 saptamani inainte de plecare, durata de procesare a vizelor fiind de aproximativ 3 saptamani. Ambasada isi reserva dreptul de a solicita prezenta personala a turistilor la Ambasada Africii de Sud din Bucuresti in vederea depunerii actelor.
CONDITIILE GENERALE DE PARTICIPARE:
Prezenta oferta face parte integranta din contract si constituie anexa acestuia. Tarifele sunt calculate in euro pentru intregul sejur per persoana cazata in camera dubla.
Grupul minim se realizeaza cu 14 persoane. Tariful este garantat pentru minim 14 turisti. In cazul in care vor fi mai putini inscrisi, tariful poate creste cu pana la maxim 10%. Tariful excursiilor optionale este valabil pentru minim 14 persoane. Compania aeriana si orarul de zbor pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor, in acest caz agentia se obliga sa informeze clientii in timp util.
In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila, va vom oferi alternative similare.
Pasaportul trebuie sa fie valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
Pentru rezervarea pachetelor pe oferta standard, plata se face astfel:
o 20% din tariful pachetului turistic in momentul confirmarii;
o 40% din tariful pachetului turistic pana la 15.07.2019;
o 40% din tariful pachetului turistic pana la 20.09.2019;

CONDITII DE PENALIZARE IN CAZ DE ANULARE:
In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza agentiei penalizari, dupa cum urmeaza:
o 30% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 90 zile calendaristice inainte de data plecarii;
o 70% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval 60 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.
o 100% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 30 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.
Plata se poate face in Euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Oferta din categoria:


 
CircuitAfrica de Sud& Zambia-Zimbabwe (Cascada Victoria) - 15 zile / 3990 EURO
Plecare Pana la
05.Oct.2020 19.Oct.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Demipensiune inclusa
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 07.01.2020
# #