Circuit AFRICA DE SUD - CASCADELE VICTORIA (ZAMBIA), -100

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

AFRICA DE SUD - CASCADELE VICTORIA (ZAMBIA), -100 / 12 zile

» Plecari: 30.Apr.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 12 zile
» Pret: de la 2999 EURO de persoana

» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: BUCURESTI – CAPE TOWN - JOHANNESBURG - KRUGER NATIONAL PARK - CANIONUL BLYDE RIVER - PRETORIA - PRETORIA & MINELE DE DIAMANT CULLINAN – SUN CITY - CASCADA VICTORIA – ZAMBIA - LIVINGSTONE - JOHANNESBURG - BUCURESTI


Ziua 1. BUCURESTI – CAPE TOWN
Intalnire cu insotitorul de grup in aeroportul Henri Coanda (Otopeni), imbarcare si zbor spre Cape Town via Amsterdam. Scurta escala si zbor in conexiune spre Cape Town. Sosire la ora 21:20 si transfer la hotel pentru cazare Cape Town.

Ziua 2. CAPE TOWN
Mic dejun. Azi se va face (daca starea vremii permite) o incursiune pe Table Mountain, inalt de 1086 m, unde se ajunge cu telecabina. Continuare cu un tur panoramic al orasului Cape Town admirand: Castelul, Parlamentul, Primaria, Slave Lodge si Cartierul Malay Bo-Kaap. Cazare in Cape Town.

Ziua 3. CAPE TOWN - CAPUL BUNEI SPERANTE
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Capul Bunei Sperante si Insula Duiker. Plecare cu autocarul spre Hout Bay pentru o mini croaziera pana la insula Duiker unde se vor vedea colonii de foci. Continuare spre Rezervatia Capului Bunei Sperante ajungand la Cape Point, urmata de Simon’s Town si colonia de pinguini Jackass (pinguinii africani) de la Boulder’s Beach. Ultima oprire va fi la Gradina Botanica Kirstenbosch. Intoarcere la hotel si cazare.

Ziua 4. CAPE TOWN – JOHANNESBURG
Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor spre Johannesburg. Sosire si tur panoramic al centrului istoric: Constitution Hill, Carlton Center, Podul Nelson Mandela, Brixton Tower. Cazare Johannesburg- Sandton.

Ziua 5. JOHANNESBURG - KRUGER NATIONAL PARK
Mic dejun. Plecare spre Kruger National Park unde se intalnesc ‘Cei Cinci Magnifici ai Africii’ (The Big Five) – leul, leopardul, elefantul, rinocerul si bivolul. Dupa sosire si instalarea la lodge (zona Park Kruger) se va face prima iesire in rezervatie in autovehicule speciale, impreuna cu ghizi locali calificati. Cina si cazare in lodge.

Ziua 6. KRUGER NATIONAL PARK
Mic dejun. Dimineata devreme, o noua iesire in rezervatie in care se vor putea intalni nenumarate animale salbatice in habitatul lor natural, precum gazele, antilope gnu, bizoni, rinoceri, elefanti, hiene, sacali, girafe, lei, leoparzi, gheparzi etc. Pranz sub forma de picnic in timpul safariului. Intoarcere in lodge pentru cina si cazare.

Ziua 7. KRUGER NATIONAL PARK – CANIONUL BLYDE RIVER - PRETORIA
Mic dejun. Plecare spre Pretoria parcurgand Panorama Route, trecand prin canionul Blyde River, unde se vor vedea: Wonder View, Bourke''''s Luck Potholes, the Three Rondavels. Sosire Pretoria si cazare Hotel Centurion sau similar.

Ziua 8. PRETORIA & MINELE DE DIAMANT CULLINAN – SUN CITY
Mic dejun. Se viziteaza Pretoria cu Voortrekker Monument, Church Square, Kruger House, Primaria, Melrose House, cartierul guvernamental Union Building. Excursia continua cu vizita faimoaselor Mine de Diamant Cullinan. Intoarcere in Pretoria si cazare.

Ziua 9. CASCADA VICTORIA – ZAMBIA
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Johannesburg pentru zborul spre Zambia, intr-o excursie (cu insotitorul roman de grup) prilej de a admira cea mai mare cascada din lume – Victoria Falls. Sosire in Livingstone si transfer la hotelul situat in apropierea cascadei. Croaziera la apus de soare pe raul Zambezi (inclusa). Pe parcursul croazierei vom admira vegetatia luxurianta din parcul national Mosi-oa-Tunya si, cu putin noroc, vom vedea crocodili, hipopotami, poate chiar elefanti, precum si alte specii de animale venite la adapat. Cazare Livingstone.

Ziua 10. CASCADELE VICTORIA
Mic dejun. Dimineata este consacrata turului cascadei numita de localnici Mosi-oa-Tunya – fumul care tuna. Atentie, aici este nevoie de pelerina! Cazare la acelasi hotel in Livingstone.

Ziua 11. LIVINGSTONE - JOHANNESBURG
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare inainte de transferul la aeroportul din Livingstone pentru prima etapa a calatoriei spre casa. Zbor spre Johannesburg. Dupa o scurta escala si reunirea cu grupul ramas in Sun City, imbarcare in zborul spre Europa. Noapte si cina la bord.

Ziua 12. BUCURESTI
Aterizare pe aeroportul din Amsterdam, iar dupa o scurta escala, imbarcare pentru zborul spre Bucuresti, ultima etapa a acestei calatorii. Sosire in Bucuresti la ora 17:20.

Oferta este valabila in momentul postarii pe site. Locurile sunt limitate!
Agentia Coral Tours isi rezerva dreptul de a modifica preturile si detaliile ofertelor fara o notificare prealabila. Din acest motiv, va rugam sa confirmati detaliile ofertelor de care sunteti interesat inainte de a face o rezervare.

Va rugam contactati agentia pentru verificarea disponibilitatii si a tarifelor!
Pentru alte informatii va stam la dispozitie cu placere.


Servicii incluse:
Ø zboruri intercontinentale pe ruta Bucuresti – Cape Town / Johannesburg-Bucuresti, cu escala;

Ø zbor continental pe ruta Cape Town – Johannesburg;

Ø taxe de aeroport pentru zborurile internationale si zborul continental;

Ø transferurile cuprinse in program, transport pe durata programului cu autocar/minibus licentiat si cu masini de teren speciale pe durata safariului;

Ø intrarile la obiectivele turistice si in rezervatii;

Ø cazare 10 nopti cu mic dejun in camera dubla, in hoteluri/lodgeuri de 3-4* (norme locale);

Ø 1 pranz si 2 cine conform program;

Ø insotitor roman pe durata traseului;

Ø asigurare medicala + storno (*valoare storno asigurata – pana la 8.500 lei / calatorie.

Nu include:
Ø taxa de viza si procesare Africa de Sud (se achita obligatoriu la inscriere): 65 €;

Ø bacsisuri (se achita obligatoriu la insotitorul de grup): 5 € / pers / zi;

Ø excursiile optionale;

Ø alte servicii decat cele mentionate.

Oferta din categoria:


 
AFRICA DE SUD - CASCADELE VICTORIA (ZAMBIA), -100 - 12 zile / 2999 EURO
Plecare Pana la
30.Apr.2020 11.May.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 19.12.2019
# #