Circuit Kenya si Zanzibar: Safari si plaja / 15 zile

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

Kenya si Zanzibar: Safari si plaja / 15 zile / 15 zile

» Plecari: 26.Nov.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 15 zile
» Pret: de la 2174 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 26.11.2020
» Categorie cazare 3/4*

» Traseu: Nairobi – Masai Mara – Nakuru – Amboseli – Zanzibar


PROGRAM

Ziua 1: Bucuresti – Amsterdam – Nairobi
Ora 06:35 intalnire pe aeroportul Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul catre Nairobi de la ora 08:35, cu escala la Amsterdam. Sosire in Nairobi la 21:50. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel.

Ziua 2: Nairobi – Rezervatia Naturala Masai Mara
Dupa micul dejun vom fi preluati de ghidul local si vom porni catre Rezervatia Masai Mara, cu o scurta oprire la Rift Valley. Masai Mara este o prelungire a rezervatiei nationale Serengeti din Tanzania. Aici veti avea posibilitatea sa vedeti toate cele 5 animale denumite The Big Five. Pranz si cina. Cazare in hotel de tip lodge.

Ziua 3: Rezervatia Naturala Masai Mara
Mic dejun. Dedicam o zi intreaga pentru exploararea rezervatiei. Vom fi preluati cu masina de safari si vom porni in cautarea turmelor de antilope Gnu care vin din Serengeti in Masai Mara. Pranz si cina. Cazare in hotel de tip lodge.

Ziua 4: Rezervatia Naturala Masai Mara
Mic dejun. Vom pleca spre Sarova Mara Game Camp, o tabara de corturi de safari unde vom petrece ultima noapte de safari. Intre sesiunile de safari, optional, puteti vizita un sat de Masai, in mijlocul savanei africane. Pranz si cina. Cazare in hotel de tip lodge.

Ziua 5: Lacul si Parcul National Nakuru
Mic dejun. Plecam catre Nakuru, parc faimos pentru numeroasele pasari flamingo care „coloreaza” lacul in roz. Dupa amiaza, continuam safari catre Parcul National Lake Nakuru, unde, printre altele, vom putea vedea rinocerul alb si leopardul, animale pe cale de disparitie. Pranz si cina. Cazare in hotel de tip lodge.

Ziua 6: Parcul National Nakuru – Parcul National Amboseli
Mic dejun. Dimineata pornim catre Amboseli,parc situat la poalele munteluiKilimanjaro. Drumul spre Amboseli va trece de-a lungul Rift Valley.Vom traversa campiileAthi pentru a ajunge laNamanaga, aflat la granita cu Tanzania. Ajunsi in Parcul Amboseli, vom face o scurta sesiune de safari. Pranz si cina. Cazare in hotel de tip lodge.

Ziua 7: Parcul National Amboseli
Mic dejun. Imbarcare in in jeep-uri de safari pentru a observa trezirea la viata a naturii in Parcul Amboseli, renumit mai ales pentru populatia de elefanti, hipopotami, rinoceri negri, bivoli, girafe, zebre, gazele si celebrele feline africane. Pranz si cina. Cazare in hotel de tip lodge.

Ziua 8: Parcul National Amboseli – Nairobi
Mic dejun. Plecare catre Nairobi, unde facem un tur de oras, incluzand Muzeul Karen Blixen si Giraffe Centre. Seara, optional, cina la un Carnivore Restaurant.

Ziua 9: Nairobi – Zanzibar
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Zanzibar. Sosire in Zanzibar, arhipelag in Oceanul Indian, regiune autonoma a Tanzaniei, cunoscut mai ales pentru plajele de nisip si recifurile de corali. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Cazare in Zanzibar.

Ziua 10: Zanzibar – Turul insulei
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie optionala cu turul insulei si o scurta croaziera pe ocean la locul de joaca al delfinilor. Cazare in Zanzibar.

Ziua 11: Zanzibar – Turul Condimentelor
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie optionala in care vom afla de ce Zanzibar mai este denumita si Insula Condimentelor.Vizitam, printre altele, Orasul de Piatra (Stone Town), Palatul Maruhubi, Baile Kidichi si plantatiile de condimente: cuisoare, nuscsoara, piper, vanilie, scortisoara sau ghimbir. Cazare in Zanzibar.

Ziua 12: Zanzibar – Insula Prizonierilor
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie optionala pe Insula Prizonierilor,folosita in trecut de arabi ca loc de detentie si vanzare pentru sclavi. Cazare in Zanzibar.

Ziua 13: Zanzibar – Dar Es Salaam
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie optionala la Dar Es Salaam, cel mai important oras al Tanzaniei. Cazare in Zanzibar.

Ziua 14: Zanzibar – Nairobi
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Nairobi. Transfer la hotel pentru ultima noapte de cazare. Cazare in Nairobi.

Ziua 15: Nairobi – Amsterdam – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur. Decolare la ora 07:55, escala la Amsterdam.


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE
- Bilete de avion pe ruta: Bucuresti – Nairobi – Bucuresti via Amasterdam, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, Compania KLM/Air France;
- Bilete de avion pe ruta: Nairobi – Zanzibar – Nairobi, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala, compania Kenia Airways;
- Taxele de aeroport, pentru zborul international si cel domestic(se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
- 3 nopti cazare cu mic dejun in zona Nairobi la hotel de 3*;
- 3 nopti cazare cu mic dejun, pranz si cina in Masai Mara in lodge de 3*/4*;
- Noapte de cazare cu mic dejun, pranz si cina in Nakuru in lodge de 3*/ 4*;
- 2 nopti cazare cu mic dejun, pranz si cina in Amboseli in lodge de 3*/ 4*;
- 5 nopti de cazare cu mic dejun in Zanzibar la hotel de 3*;
- Ghizi locali;
- Asistenta turistica in limba romana la formarea grupului minim.

NU SUNT INCLUSE
- Servicii la sol – 499 euro/persoana(se achita obligatoriu la inscriere) si includ: program safari de 7 zile, cu ghid/sofer vorbitor de limba engleza; tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbuz si jeep pentru safari; bilete de intrare la obiectivele turistice si taxele de intrare in rezervatii;
- Taxa de viza Kenya: 50 usd/persoana (se obtine pe aeroport);
- Excursiile optionale;
- Vaccinurile si medicamentele recomandate pentru vizita in Kenya;
- Bauturile in timpul meselor;
- Alte servicii neincluse in program.

Oferta din categoria:


 
Kenya si Zanzibar: Safari si plaja / 15 zile - 15 zile / 2174 EURO
Plecare Pana la
26.Nov.2020 10.Dec.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 17.10.2019
# #