Circuit Circuit Statele Unite & Canada - 6 Octombrie 2020 (11 zile)

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie

Circuit Statele Unite & Canada - 6 Octombrie 2020 (11 zile) / 11 zile

» Plecari: 06.Oct.2020

» Transport: cu Avion
» Durata: 11 zile
» Pret: de la 1595 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 01.10.2020
» Categorie cazare 3*

» Traseu: New York – Cascada Niagara (Opţional) - Washington, D.c. (Opţional) - Albany - Montreal – Ottawa (optional) – Quebec


 Ziua 1. București - New York City
Plecăm din România spre minunatul continent american. Welcome to New York City! Bucură-te de o felie de pizza sau de un hot dog servit de vânzătorii stradali înainte să participi la o recepţie de bun-venit și să te retragi la hotel pentru odihnă.

 Ziua 2. New York – tur de oraș
Începem ziua cu explorarea minunatului New York. Mergem cu ghidul într-un tur panoramic al orașului. Vedem unul dintre simbolurile orașului, vibranta Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, grandiosul Central Park, care se întinde pe nu mai puţin de 341 de hectare și celebrul Fifth Avenue. Opţional, putem face o plimbare memorabilă cu feribotul din Battery Park până la Statuia Libertăţii, apoi pe Ellis Island, insula pe unde au intrat în Statele Unite milioane de imigranţi de-a lungul anilor. Seara, cinăm și ne retragem la hotel în New York.

 Ziua 3. New York – Cascada Niagara (Opţional)
După mic-dejun, poţi petrece întreaga zi explorând minunatul New York. Îţi recomandăm să vizitezi iconica Empire State Building, situată în inima Manhattanului, apoi să mergi la cumpăraturi la prestigioasele magazine de brand din întreaga zonă. În plus, aromele preparatelor gătite de bucătari pasionaţi te vor îmbia la o experienţă culinară desăvârșită într-unul din restaurantele din sufletul New York-ului. Opţional, o excursie cu avionul până la Cascada Niagara poate reprezenta un mod cu adevărat fermecător de a gusta și din savorile canadiene inconfundabile. După ce ne bucurăm de panorama impresionantă, mergem cu barca într-o excursie palpitantă până la baza Cascadei Horseshoe, cea mai mare dintre cele trei care formează Niagara. Seara, zburăm înapoi la New York și ne odihnim.

 Ziua 4. New York - Washington, D.c. (Opţional)
Astăzi îţi recomandăm o excursie de neuitat pentru a descoperi moștenirea naţiunii americane prin vizitarea unor clădiri de importanţă majoră din capitala SUA, Washington, D.C.. Vedem Casa Albă, sediul președinţiei, care este legat de spectaculoasa clădire a Capitoliului prin Bulevardul Pennsylvania, Memorialul Lincoln, al războiului din Vietnam și al celui de-Al Doilea Război Mondial. Seara ne întoarcem în New York, pentru cină și odihnă.

 Ziua 5. New York – Albany – Montreal
Îi spunem la revedere fabuloasei metropole americane și ne îndreptăm spre aventura noastră canadiană. Prima oprire va fi în Albany, fostă capitală a SUA datorită poziţiei sale geografice și a comerţului înfloritor cu blănuri. Arhitectura orașului este remarcabilă, cu clădiri care împletesc armonios stilurile coloniale oalndez, georgian și gotic. Vedem unele dintre principalele atracţii din Albany, Empire State Plaza, și The Egg, un teatru aparte (un teatru simbol al orasului). Un alt obiectiv ce nu trebuie ratat este distrugătorul din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, USS Avem timp liber la dispoziție pentru tot restul serii. Slater, în prezent transformat în muzeu. Ajungem pe seară în Montreal, cinăm și ne odihnim pentru că ne așteaptă o altă zi surprinzătoare.

 Ziua 6. Montreal – Ottawa (Opţional)
Opţional, astăzi călătorim spre Ottawa, capitala Canadei. Facem un tur introductiv al orașului și vedem elegantele clădiri ale Parlamentului, reședinţa guvernatorului general, cât și muzeele și galeriile din centrul orașului. Îţi va fi foarte greu să reziști tentaţiei de a mânca un preparat gustos pregătit proaspăt, într-o rulotă stradală, așa că te sfătuim să te răsfeţi și să guști măcar un sandwich cu fructe de mare sau o îngheţată răcoritoare.

 Ziua 7. Montreal
După mic-dejun, facem un tur panoramic al orașului cu autocarul. Un detaliu interesant pe care îl observăm este contrastul dintre străzile înguste ale orașului vechi și zgârie-norii cu aer futurist din zona nouă a Montrealului. Ai după-amiaza liberă pentru a căuta suveniruri sau a vizita muzee și clădiri remarcabile. Îţi vindem un pont: în Montreal se află Oratoriul, cea mai mare biserică din Canada. Ne întoarcem după lăsarea serii la hotel pentru odihnă.

 Ziua 8. Montreal – Quebec City
După mic-dejun ne luăm la revedere de la Montreal și plecăm spre Quebec,
un oraș romantic reprezentativ pentru zona franceză a Canadei. Poţi explora puţin spiritul european al locului într-o plimbare pe străduţele pietruite pline de cafenele, restaurante și magazine.

 Ziua 9. Quebec City
Petrecem întreaga zi în Quebec, descoperind obiective turistice deosebite și nu numai. Aflăm mai multe despre trecutul francez și britanic al Canadei la Citadela Fortificată și în parcul istoric Battlesfield, scena unor confruntări care au schimbat destinul Americii de Nord. Vedem Basilica și Palatul Regal, apoi mergem spre nord, la Cote de Beaupre, unde se află primul loc de pelerinaj din America de Nord, și la eleganta Cascadă Montmorency. După cină, mergem la hotel pentru o ultimă noapte pe continentul american.

 Ziua 10. Quebec City – Montreal – București
Aventura noastră nord-americană se încheie aici. După mic-dejun, mergem cu autocarul în Montreal, de unde zburăm înapoi spre casă. It was a pleasure, America and Canada, hope to see you soon!


Servicii incluse:
De la 1595 € + 695 euro (taxe de aeroport)
11 zile – Avion

DATE DE PLECARE 2020:
29.05; 06.10

PREŢUL INCLUDE:
 Transport cu avionul Bucuresti –New York si Montreal–Bucuresti, zboruri cu escala (orarul de zbor si ziua de operare (+/-1 zi) se pot modifica de catre compania aeriana);
 Cazare 9 nopti la hoteluri de 3* cu mic dejun:
 4 nopti in New York
 3 nopti in Montreal
 2 nopti in Quebec City;
 1 cina la sosirea in Montreal;
 Transferuri aeroport –hotel –aeroport si transport cu autocar local conform itinerariului;
 Tururi de oras in New York, Montreal si Quebec City;
 Excursie la Côte de Beaupré (in provincia Quebec) si Cascada Montmorency;
 Asigurare medicală de călătorie Travel;
 Conducator roman de grup;

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
 Taxele de aeroport & combustibil: 590 Euro/persoana (se pot modifica pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)
 Taxa de viza - 160 USD; se achita ulterior de catre client cand grupul este garantat cu aproximativ 6 saptamani inainte de plecare;
 Taxa asistenta si procesare pentru viza: 20 Euro (se achita la inscriere);
 Bacsis pentru soferi, ghizi locali: 10 USD/persoana/zi (sofer + ghid) – obligatoriu in SUA;
 Alte vizite decat cele mentionate in program
 Excursiile optionale (tarifele sunt informative;

SUPLIMENTE
 Supliment de single 750 €
Grup minim 25 de persoane. Pentru grupuri mai mici de 25 de persoane (între 20 şi 24 persoane) se percepe un supliment de 190 €/ pers.

ACTE NECESARE PENTRU CĂLĂTORIE:
 Pentru călătoria în SUA este necesar pașaportul simplu sau electronic valabil minim 6 luni de la data terminării călătoriei cu viza aplicată.
 Prezența personală la Ambasada SUA este necesară, în vederea susținerii unui interviu (la data și ora comunicate de agenție).

NOTE:
 Oferta este calculată pe baza parităţii EUR/USD de 1/1,2; în situaţia modificării cu mai mult de 5% a acestei parităţi, agenţia îşi rezervă dreptul de a ajusta tariful.
 În cazul neobţinerii vizei se reţin penalizările aferente serviciilor comandate la momentul aplicării pentru viză.
 Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport şi a taxei de viză, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană, respectiv de Ambasada; valoarea exactă a taxelor de aeroport va fi comunicată cu două săptămâni înaintea plecării, odată cu emiterea biletelor de avion.

ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA SUA:
✓pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei
✓Extras de cont personal cu minum 2000 USD
✓1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb
✓adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie, dupa caz
✓copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc)
✓In cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ul
timul bilant contabil
✓copie carte de identitate
✓pentru copii, copie certificat de nastere
✓pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie
✓prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie) Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate.

IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se efectueaza retragerea.

INFORMATII AUTORIZATIE DE CALATORIE ELECTRONICA E-TA (CANADA):
Autorizatie de Calatorie Electronica (Electronic Travel Authorization e-TA) –nu este necesara, deoarece intrarea in Canada in cadrul acestui program se face terestru, cu autocarul, dinspre SUA.
1.Excursie de o zi la cascada Niagara – 510 euro/ persoana
Această excursie include transferuri dus-intors la aeroport si la hotel, bilete de avion (dus-intors), turul de 6 ore de vizitare a cascadelor Niagara cu ghid de limbi straine (engleza / italiana / spaniola, germana * si franceză * la cerere) si masa de pranz. Maid of the Mist este turul cel mai cunoscut al cascadelor, care apare in zeci de filme si seriale americane. Vaporasul cu etaj face un tur de jumatate de ora din care apogeul este apropierea de Horseshoe Falls si implicit dusul prin care trece orice pasager. Toata lumea primeste pelerine de ploaie, dar chiar si asa este imposibil sa cobori uscat de pe Maid of the Mist.
Experienta este una memorabila.
2.Statuia Libertatii si Insula Ellis – 110 euro/ persoana
Statuia Libertatii, situata pe insula Libertatii, a fost inaugurata si dezvaluita pe 28 octombrie 1886. Aceast simbol al Statelor Unite este recunoscut in intreaga lume si a servit drept model si muza pentru multi artisti, de asemenea prezenta nenumărate filme.
Insula Ellis a fost punctul principal de sosire pentru milioane de imigranti care au venit in America intre 1892 si 1954. Din 1990, dupa o perioada de renovare care a durat sase ani, a functionat ca si muzeu. 3.Excursie de o zi la Washington, D.C .– 250 euro/ persoana
In acest tur veti explora capitala americana - Washington D. C. Veti vedea zona distincta in care sunt amplasate ambasadele, precum si toate reperele importante si atractiile turistice ale orasului.
*Tarifele sunt informative, pot suferi modificari de la data publicarii programului si pana la data calatoriei.

BINE DE ŞTIUT
 Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
 Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din
ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
 Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.
 Obiectivele menționate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
 Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
 Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
 Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
 Agenţia îşi rezervă dreptul de a schimba compania aeriană cu anunţarea prealabilă a turiştilor.
 Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.
 Aşezarea în autocarele / microbuzele folosite în program se face în ordinea înscrierii, începand cu bancheta a doua;
 Se acceptă partaj în cameră dublă la înscriere, iar dacă nu se închide, se va plăti suplimentul de single.

BEST DEAL Reducere 150 €
1595 € + 695 € (taxe de aeroport)/PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA
 Avans 50% la înscriere;
 Diferenţa de plată pâna la 60 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

PROMO Reducere 100 €
1645 € + 695 € (taxe de aeroport)/PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA
 Avans 30% la înscriere;
 Diferenţa de plată până la 60 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri;
 ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

STANDARD +
1745 € + 695 € (taxe de aeroport)/PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA
 Avans 25% la înscriere;
 Diferenţa de plată cu până la 35 de zile înainte de data plecării;
 Nu se cumulează cu alte reduceri.

Cod oferta: ariash08

Oferta din categoria:


 
Circuit Statele Unite & Canada - 6 Octombrie 2020 (11 zile) - 11 zile / 1595 EURO
Plecare Pana la
06.Oct.2020 16.Oct.2020 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 11.10.2019
# #