Circuit America de Sud - Peru Bolivia Chile Argentina Uruguay Brazilia

Cont turist | Cont agentie | Cont hotel |
Pentru detalii sau rezervari directe:

Rezerva acum Click pentru a vizualiza numerele de telefon

 
Alte oferte ale agentiei +
Date contact agentie +
Detalii agentie
Info date agentie turism Este posibil ca agentia sa fie inchisa in week-end.
Poti trimite un mesaj agentiei si un reprezentant
al ei te va contacta cat mai curand posibil:

America de Sud - Peru Bolivia Chile Argentina Uruguay Brazilia / 18 zile

» Plecari: 25.Nov.2019

» Transport: cu Avion
» Durata: 18 zile
» Pret: de la 2999 EURO de persoana
Oferta valabila pana la date de: 25.11.2019
» Categorie cazare 3*

» Traseu: LIMA - CUZCO - MACHU PICCHU - LACUL TITICACA - LA PAZ - SANTIAGO DE CHILE - BUENOS AIRES - MONTEVIDEO - IGUASSU – RIO DE JANEIRO


INTINERARIU

Ziua 1: BUCURESTI - LIMA
04:00 - Intalnire pe aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei si imbarcare pentru zborul catre Lima - Peru, via Amsterdam. Decolare in jurul orei 06:05 si aterizare la destinatie in jurul orei 19:15. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel.

Ziua 2: LIMA
Mic dejun. Vom incpe ziua cu un tur panoramic al orasului, ce va include Piata Mare,Plaza de Armas, Palatul Guvernului, Primaria, Palatul Arhiepiscopal, Piaţa San Martin, Catedrala și Biserica San Francisco, San Isidoro, Miraflores - Parcul central, Parcul Iubirii. Vom vizita apoi Muzeul de Antropologie si Arheologie. Optional, excursie la Muzeul Aurului si cina traditionala in faimosul cartier Barranco. Cazare in Lima.

Ziua 3: LIMA - CUZCO
Mic dejun. Transfer la aeroport pentu zborul cate Cuzco. Sosire in Cuzco; vom face un tur panoramic al orasului, ce va include Piata Centrala, Catedrala si Templul Soarelui Korikancha. Cazare in Cuzco.

Ziua 4: CUZCO - VALEA SACRA A INCASILOR
Mic dejun. Astazi avem ocazia sa descoperim imprejurimile sau sa optam pentru o excursie optionala la Valea Sacra a Incasilor; pe drum ne vom opri la Awanacancha, dupa care vom exploara Pisac, un sat traditional a carui principala atractie este Bazarul. Masa de pranz la un restaurant local. Dupa-amiaza, continuam cu Ollantaytambo, un oras traditional. Ajunsi la Valea Sacra, vom avea privelistea unei imagini uimitoare: strazi pavate cu piatra, depozite de piatra si terasele agricole ce incep de la poalele muntilor si se inalta usor pe crestele acestora. Cazare in Cuzco.

Ziua 5: CUZCO - MACHU PICCHU
Mic dejun. Astazi vom descoperi Machu Picchu, cu extraordinarele sale ruine precolumbiene. Urmeaza calatoria cu trenul catre Aguas Calientes, de unde vom fi tansferati cu autocarul pana la cota de 2300. Vom vizita Piata Principala, Turnul Circular, Ceasul Solar, Camerele Regale, Templul celor Trei Ferestre. Retur si cazare in Cuzco.

Ziua 6: CUZCO - PUNO
Mic dejun. Preluare de la hotel pentu transferul catre Puno, trecand pe langa biserica San Pedro de Andahuaylillas, Sanctuarul Inca Raqchi si Pucara. Sosire in Puno si cazare.

Ziua 7: PUNO - LACUL TITICACA - INSULA SOARELUI - LA PAZ
Mic dejun. Ne indreptam care Lacul Titicaca, de la granita dintre Bolivia si Peru, cel mai mare lac din America de Sud, ca si volum. Dupa o scurta croaziera pe lac, ne vom indrepta catre frontiera cu Bolivia. Pe parcurs vom vizita Copacabana, ne vom deplasa cu barca cu motor catre Insula Soarelui si vom vizita Statuia Fecioarei din Copacabana.
Deplasare si cazare in La Paz.

Ziua 8: LA PAZ
Mic dejun. Vom face un tur panoramic de oras ce include Piața Murillo, Palatul Guvernului, Palatul Prezidenţial. Continuam cu vizitara bisericiiSf. Francisc si Calle de la Brujas.Turul se incheie cu o incursiune in Valea Lunii.

Ziua 9: LA PAZ - SANTIAGO DE CHILE
Mic dejun. Transfer la aeroport pentu zborul catre Santiago de Chile, capitala Republicii Chile. Transfer la hotel si cazare in Santiago de Chile . Timp liber la dispozitie pentru a descoperii orasul impreuna cu ghidul.

Ziua 10: SANTIAGO DE CHILE
Mic dejun. Zi dedicata explorarii orasului: Palatul Prezidential, Piata Armelor, Catedrala, Cladirea Postei, Muzeul National de Istorie, Casa Colonial, Parcul Metropolitano, Zona Providencia. Cazare in Santiago de Chile.

Ziua 11: SANTIAGO DE CHILE - BUENOS AIRES
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Buenos Aires(11:45 - 13:40). Sosire in Buenos Aires si cazare.Timp liber la dispozitie.

Ziua 12: BUENOS AIRES
Mic dejun. Tur panoramic de oras ce cuprinde Cartierele Palermo si Recoleta, Teatrul Colon, Bulevardul 9 Iulie, Plaza de Mayo, Primaria, Catedrala Metropolitana, “Casa Rosada”, Sediul Congresului Naţional, cartierele Montserrat, San Nicolas, San Telmo si La Boca. Cazare in Buenos Aires.Optional, seara, cina cu spectacol de tango argentinian.

Ziua 13: BUENOS AIRES - MONTEVIDEO
Mic dejun. Timp liber in Buenos Aires sau excursie optionala la Montevideo(Uruguay), unde vom vizita Piaţa Constitutiei, Catedrala Matriz, Teatrul Solis, Mausoleul, Cladirea Congresului, gradina de trandafiri Meadow, Parcul Bataliei, Obeliscul, Monumentul Vagonului, Zona Carrasco’s si plajele din jurul orasului. Transferul intre Buenos Aires is Montevideo se va efectua cu avionul si autocarul. Cazare in Buenos Aires.

Ziua 14: BUENOS AIRES - IGUASSU
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Iguassu. Decolare in jurul orei 09:05 si ajungem la destinatie in jurul orei 10:00. Sosire in Iguassu si transfer la hotel pentru cazare.
Vom vizita apoi ambele brate ale Parcului National Iguassu. Traversand poduri, scari si carari pline de vegetaţie, ajungem la punctul culminant, un abis spectaculos numit „Gâtul Diavolului”. Cazare in Iguassu.

Ziua 15: IGUASSU - RIO DE JANEIRO
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Rio de Janeiro. Decolare in jurul orei 12:35 si ajungem la destinatie in jurul orei 14:30. Tur panoramic de oras: Golful Guanabara , Catedrala San Sebastian, Biserica Candelaria, Biblioteca Nationala, Teatrul Municipal, Muzeul de Arta, stadionul Maracana, Sambadrome, plajele Ipanema, Leblon si Copacabana. Cazare in Rio de Janeiro.

Ziua 16: RIO DE JANEIRO: MUNTELE CORCOVADO SI “CAPATANA DE ZAHAR"
Mic dejun. Timp liber in Rio de Janeiro sau excursie optionala la Muntele Corcovado si Sugarloaf, traversand cu trenuletul prin padurea tropicala Tijuca. Vom urca pe muntele Corcovado la statuia lui Iisus, apoi cu telecabina pe stanca Pao de Acucar(Capatana de Zahar).Cazare in Rio de Janeiro.

Ziua 17: RIO DE JANEIRO - BUCURESTI, VIA PARIS
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti. Decolare in jurul orei 17:40 si ajungem la destinatie in jurul orei 13:55(a doua zi). Sosire in Bucuresti la ora 13:55.

Ziua 18: RIO DE JANEIRO - BUCURESTI, VIA PARIS
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti. Decolare in jurul orei 17:40 si ajungem la destinatie in jurul orei 13:55(a doua zi). Sosire in Bucuresti la ora 13:55.

COD OFERTA 05


Servicii incluse:
SERVICII INCLUSE

Bilete de avion Bucuresti - Lima si Rio de Janeiro - Bucuresti via Paris si Amsterdam, Compania KLM/Air France;
Bilete de avion Lima - Cuzco, compania LCP Peru; La Paz - Santiago de Chile - Buenos Aires, compania Latam Airlines; Buenos Aires - Iguassu - Rio de Janeiro, compania Latam Airlines;
2 nopti cazare in Lima la hotel de 3*, cu mic dejun;
3 nopti cazare in Cuzco la hotel de 3*, cu mic dejun;
o noapte de cazare in Puno la hotel de 3*, cu mic dejun;
2 nopti cazare in La Paz la hotel de 3*, cu mic dejun;
2 nopti cazare in Santiago de Chile la hotel de 3*** cu mic dejun;
3 nopti cazare in Buenos Aires la hotel de 3*** cu mic dejun;
o noapte cazare in Iguassu la hotel de 3*** cu mic dejun;
2 nopti cazare in Rio de Janeiro la hotel de 3*** cu mic dejun;
Mesele prevazute in cadrul program;
Transferurile si tururile(Lima, Cuzco, La Paz, Santiago de Chile, Buenos Aires, Rio de Janeiro) cu autocar;
Croaziera pe Lacul Titicaca si transferul in Insula Soarelului(barca cu motor);
Vizita cu ghid local la Iguassu, intrarile in Pacul National;
Excursia la Machu Picchu, incluzand transferurile, biletele de tren, intrarile si autocarul local.


NU SUNT INCLUSE

Taxele de aeroport zborul Bucuresti – Lima si Rio de Janeiro - Bucuresti: 450 euro/persoana;
Taxele de aeroport zborul Lima - Cuzco: 50 euro/persoana;
Taxele de aeroport zborul La Paz - Santiago de Chile - Buenos Aires: 249 euro/persoana;
Taxele de aeroport zborul Buenos Aires - Iguassu si Iguassu - Rio de Janeiro: 90 euro/persoana
Taxa de viza Bolivia: 90 euro/persoana(se poate modifica). Recomandam obtinerea vizei prin secţia consulară a Ambasadei Boliviei la Berlin, inainte de calatorie, actele se vor depune la agentie, dupa soicitarea turistilor agentia se va ocupa de vizele turistice;
Taxa de intrare/iesire Bolivia, se achita local;
Excursiile optionale
Intrarile la obiectivele turistice ce nu au fost mentionate ac fiind incluse;
Alte servicii neincluse in program.


NU SUNT INCLUSE

Muzeul Aurului si cina traditionala in faimosul cartier Barranco - 60 euro; include autocar local, bilete de intrare, insotitor de grup.
Cina cu spectacol de tango argentinian -129 euro; include autocar local, cina si show, insotitor de grup.
Montevideo - 499 euro; include bilet de avion Buenos Aires - Montevideo si retur, transferuri, ghid local)
Muntele Corcovado si Sugarloaf – 169 euro; include: autocar local, bilete de intrare, insotitor de grup.

Oferta din categoria: 
America de Sud - Peru Bolivia Chile Argentina Uruguay Brazilia - 18 zile / 2999 EURO
Plecare Pana la
25.Nov.2019 12.Dec.2019 Rezervare
*Nota: Preturile sunt exprimate in EURO / persoana / cu Mic dejun inclus
Ofertă cu locuri limitate!
Pentru disponibilităţi şi preţuri detaliate, vă rugăm contactaţi agenţia.
Ofertă actualizată în data de: 07.08.2019
# #